25.2.2016

Tokoa yksityistunnilla

Kuvat tältä päivältä, kiitos miehelle taas :)- 23.02.16 -
Tuurilla saatiinkin sitten ihan yksityistunti, kun muut peruivat.
Toisaalta, tuli kyllä ihan tarpeeseen 110-prosenttisesti!

Saatiin ihan hirveästi uusia palikoita tokojuttujen rakenteluun. Ihan nyt ensimmäisenä odottaessa piippaaminen. Niin, palkataan siitä, kun sattuu (vahingossa) olemaan hiljaa. Miksen itse tullut ajatelleeksi? Joskus vaan tarvitsee jonkun toisen kertomaan sen simppelin ratkaisun pulmaan.

Sitten se sivulletulo + seuruu ja käännökset. Ei tarvittukaan seinää, vaan säädettiin ihan mun käden asentoa ja ping! Toimii kuin unelma! Toimii sivulletulo, seuruu ja käännökset molempiin suuntiin namin avustuksella, kun vaan itse muistan kuvioni oikein.

Luoksetuloon saatiin pientä viilausohjetta, jolla saadaan liike kokonaisuudessaan kasaan. Opetan nyt pk-hommia varten sen sille siten, että se tulee ensin mun eteen ja siirtyy siitä sivulle. Merkin kiertoa kokeiltiin ja se lähti ihan hyvin sujumaan myös. Pointtina se, että voidaan aloitella korkeampienkin luokkien liikkeitä ihan hyvin heti, että saadaan enemmän vaihtelua treeniin.

Siellä me miehen kanssa ollaan heijastuksina Toscan silmässä!

Lopussa tuli puheeksi kisaaminen. Kuulemma voitaisi hyvällä tuurilla jo kesällä olla starttaamassa ALOa... Jaaaaa, mä kun kuvittelin että me jotenkuten ehkä 1,5 vuoden kuluttua aikaisintaan oltaisi siinä pisteessä. Ei kai se vaadi muuta kuin tehokasta treeniä, sopivissa pätkissä, sopivalla mielentilalla. Tuskin jää koirasta kiinni, mä itse tässä kai jarruna olen.


"Oisko jotai tehtävää mulle? Tiedän et sul on nameja!"

Kun tämä meidän "ope" sitten lopuksi otti oman pehkonsa autosta, selvisi yksi iso syy lähes kaikkeen Toscan kummalliseen tai vähemmän kummalliseen käytökseen. Ensin se oli nuorempaansa kohtaan ihan innolla moikkaamassa ja muuta. Sitten tämä pehko tuli moikkaamaan mua ja sitten ei ollutkaan enää Toscalla kivaa - kakaralla ei olisi ollut mitään asiaa mun lähelle. Ei se ärähtänyt eikä muuta, mutta tuli väliin ja katsoi tuimasti toista.

Kyllä. Se on todellakin mustasukkainen ja omistushaluinen. Todennäköisesti myös aika puolustushaluinen, jos tilanne kärjistyy. Positiivista on se, että nyt on jotain, mitä lähteä fiksaamaan.

Löydettiin rannasta tuolin runko ja puupölkkyjä. Oltiin luovia ja tehtiin este!Long dog is long.

"Lällällää, enpäs hyppääkkään!"

- 24.02.16 -
Käytiin parkkiksella testaamassa uusia oppeja ja vitsit, kyl toi on magee pieni otus! :) Ai että taas harmitti, kun ei ollut actionkamera parkkiksen laidalla kuvaamassa...

Nyt on kyllä niiiiin hyvä fiilis tästä! Tuntuu, että asiat alkaa edistyä! Eilinen tunti oli ehdottomasti hintansa (ja jäätyneiden sormien) arvoinen. Ehdottomasti ruvetaan käymään noissa treeneissä aina kun ehditään ja koitetaan lisäksi saada tänne Tampereelle sovittua jotain yhteistreenejä, että saadaan häiriötreeniä ja päästään tutustumaan porukkaan.

Jos yhteistreenit kiinnostaa Tampereen seudulla, etsikää facebookista "Pirkanmaan tokoharrastajat" -ryhmä! Mukaan mahtuu myös rally-tokoilijat ja pk-tottistelijat sulassa sovussa.

Sit ois taas vähän tämmösiä söpöjä ilmekuvia ;)
Perjantaille suunnittelin pientä tokotreeniä, ennen kuin lähdetään tapojemme mukaisesti vanhempieni luo käymään, kuten lähes joka perjantai. Toivotaan, että saadaan jotain kivaa videomatskua treeneistä. En tosin uskalla luvata sitä kuin aikaisintaan lauantaiksi nettiin.

Huomenna mä lähden aamupäivästä piikitettäväksi. Pitää uusia rokotuksia... On se kyllä hassua, että koirien rokotuksista pidetään huolta ja niitä valvotaan vähintään jos kisoihin osallistuu - ihmisten vanhentuneista rokotuksista ei kukaan sano mitään ja harvempi ihminen itsekään tietää, mitä rokotuksia on saanut ja mitkä menevät milloinkin vanhaksi.

Mulla nyt on siis vuorossa jäykkäkouristus-kurkkumätärokote, jonka voimassaoloaika on 10 vuotta. Se on ala-asteella viimeksi annettu ja on tainnut mennä vanhaksi vuosi tai pari sitten. Toscalla sen sijaan seuraavat rokotukset on vasta ensi vuonna, joten niistä ei tarvitse hetkeen murehtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)