6.4.2016

Tokovideo viime kuulta

Sain sen mokoman tokovideon leikeltyä!

Video on kuvattukin jo 1.3. eli reilu kuukausi sitten, kun käytiin yhden kaupan hiljaisella parkkipaikalla treenailemassa. Videon leikkelyssä kokeilussa oli ilmainen DaVinci Resolve 12, joka vaikuttikin ihan pätevältä ja helppokäyttöiseltä ohjelmalta. Videon kesto ei kuitenkaan näkynyt samassa paikassa kuin Adoben Premieressä, joten en tajunnut siihen kiinnittää huomiota. Niinpä videota on 5min, josta olisi ehkä voinut vähän vielä karsia poiskin...


Jos edes jotain on tapahtunut tässä välissä, niin kaukot on paremmat. Taisin leikata ne pari pätkää pois, missä se arpoi maahanmenoa ja ennakoi istumaannousua. Ilokseni voin todeta, että nyt reissuni jälkeen neiti on tehnyt niin mageet kaukot, että kelpaisi kokeeseen siltä osin. Ihan maksimissaan vähän nopeutta voisin haluta lisää. Mutta jos vaikka nyt treenaisi enemmän niitä muita liikkeitä?

Videon ihan viimeiseen pätkään tallentui hyvä esimerkki siitä, kun sivulletulokäskyllä Tosca jää kiertämään mua vaan ympäri eikä istu sivulle. Tuossa se tekee sen vain kerran, mutta joskus se on kiertänyt mut kolmestikkin, ennen kuin olen saanut sen palautettua maanpinnalle siltä kiertoradaltaan. Täytyy kysyä tähän ohjatuissa treeneissä apuja, vaikka todennäköisestihän se on vain sitä, että T ei vielä ihan ymmärrä eikä sisäistä sitä liikettä.

Oheen myös muutama kuva, jotka vaihteeksi kuvasin ihan itse -  tosin miehen kameralla, jota en oikein hallitse.

Mitä isompi keppi... eikun hetkinen, tää on kyllä jo kokonainen puu!
Ei se sitä sentään mukaan ottanut, vaikka kovasti kyllä yritti.

Kuvat otettu 5.4.

Metsässä palloillessamme totesin, että maasto näyttää jo siltä, että niitä jälkihommia voisi ajatella. Toki joissain kohdin on nilkkoja myöten vettä, mutta osittain on jo hyvinkin kuivaa. Täytynee siis lukea parit "tutoriaalit" jälkihommien alkeisiin ja hankkia vielä ne valjaat siihen hommaan...

Yritin katsella netistä jälkivaljaita, mutta ei oikein tärpännyt. Laitoin facebookin koiratarvikekirppiksillekin ostoilmoituksia. Pannan kanssa on ihan turha yrittää, kun neiti hienohelma ei oikein tykkää liikkua, jos remmi menee etutassujen välistä. Kai se täytyy lähteä läheisiä eläinkauppoja katsastamaan, ensin ilman koiraa, josko jostain löytyisi varteenotettavia vaihtoehtoja järkevään hintaan.


Huomenna ohjatut tokotreenit, joita odotan kyllä kieltämättä innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)