9.4.2017

Kolmas ALO3

Niinpä siinä tietysti kävi.
Samoja virheitä toistettiin.

Paikkis oli ensin, sitten yksilöliikkeet. Videomatskua ei valitettavasti nyt ole, koska joku (köh, minä) unohti laittaa kameran päälle ennen kehään menemistä. Mä tarvisin selvästi jonkun kisa-apulaisen, joka hoitais esim. just kameran päälle laittamisen! Ja vois ottaa valokuviakin. Mistähän semmosen sais...?

Paikkamakuu 0 - sama juttu kun viime kokeessa, nousi istumaan ja sitten seisomaan. Ei lähtenyt kyllä siitä muutamaa askelta enempää liikkumaan, onneksi, vaan seisoi paikallaan sen loppuajan ja ihme kyllä vieläpä hiljaa.

Seuruu 8 - ei mitään kummempaa, ei mitään käsitystä mistä kaksi pistettä lähti. Eipä se nyt mitään huippuseuruuta toki esittele kokeissa.

Jäävä maahanmeno 9 - ei mitään hajua mistä tässä lähti piste.

Luoksetulo 8,5 - vissiin ääntelystä lähti..?

Kapulan pito 10

Kaukot 0 - siis se ei noussut kolmannellakaan käskyllä maasta istumaan, vaikka käytin hyvin näkyvästi molempia käsiä käsimerkkien antoon ja kaikkea...? Siis... Nyt loppuu ymmärrys. Paikkiksessa ei voi maata paikallaan, mutta kaukoissa se on siellä maassa kuin liimattuna toisinaan.

Este 10

Kokonaisvaikutus 7

Yhteispisteet 121,5 ja tulos ALO3

Tuomarina ekasta kokeesta tuttu Ilkka Sten ja aika samaa linjaa meni. Kymppejä näköjään vaikea saada seuruuta sisältävistä jutuista jos on tollanen vähän laamaseuruu, koska ei meillä näissä Ilkan kokeissa ole seuruussa mitään varsinaisia virheitä ollut. Liikkeiden välillä Tosca oli oikein nätisti mun kanssa siinä, eikä lähtenyt haahuilemaan ja nuuhkimaan hallin pohjaa.

Koe oli tosiaan Ylöjärvellä, YLÖKKin hallissa, jossa ollaan yhdet möllitokot käyty hölmöilemässä viime kuussa.

Nyt ei olekaan sitten kisoja tiedossa, ennen kuin BH-koe mahdollisesti kesäkuussa. Sitä ennen BH-kurssi (jo kolmas sellainen). Treenaillaan rauhassa, kokeillaan niitä maastojuttujakin (jälki, esineruutu) tehdä vähän, nyt kun metsät alkaa olla sulat, ja käydään kickbikella lenkeillä. Siinähän tää kevät sitten meneekin varmaan, ja muuttokin on (taas) edessä - tällä kertaa ihan jopa 8km päähän.

Alkaisi nyt vihertää tuo luonto pian,
tahtoisin valokuvaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)