23.7.2017

Tosca 4v

9.7. toko ALO1 -video on lisätty postaukseen!


Tosca täytti tänään 4 vuotta. Käytiin ottamassa synttärikuvat samassa paikassa kuin viimeksikin.

Mies on viime vuodesta vaihtunut, eikä nykyinen ole juuri järkkärillä kuvannut, mutta lähti kuitenkin avuksi ja onnistui jopa ottamaan ihan hyviä kuvia. Osan kuvista otin itse, kerrankin kun oli joku muu leikittämässä koiraa. Kamera sen sijaan on sama vanha romu, mutta vielä sillä saa jonkinlaisia kuvia aikaiseksi.

Vauhdikkaampia kuvia tulee myöhemmin, mutta tässä nyt näitä poseerauskuvia.Tämä on itselle mieluisin näistä yritelmistä :)

Näyttelyremmi sai ilmeen vakavaksi,
eikä asentokaan siitä paremmaksi muuttunut

Nuo rakennekuvat ei meinaa vieläkään oikein onnistua, kun itse en voi olla kahdessa paikassa (kuvaamassa ja ohjaamassa koiraa) samaan aikaan, enkä pysty kumpaakaan hommaa täydellisesti ulkoistamaan, ainakaan kovin monelle ihmiselle. Ja kun ei näe koiraa kuvaajan näkökulmasta, niin se on sitten ihan vinksallaan... Kai mä joskus 10 vuoden päästä osaan?On se vaan nätti ♥

2kk päästä käydään katsomassa, mitä se on jonkun osaavamman silmissä! Mennään nimittäin jalostustarkastukseen, ainakin toivottavasti. Vielä ei ole saatu vahvistusta, että mahduttiinko mukaan.

Ei mahduttu tokokokeeseen 21.7. mutta ollaan menossa 1.8. Tamskille, josko sieltä irtoaisi se viimeinen ykkönen. Sitten alkaakin jo juoksut kolkutella ovelle, että ei välttämättä siinä välissä ehditä kokeeseen, jollei sieltä sitä puuttuvaa ykköstä saada. Pitäkää peukkuja!

Palailen lähipäivinä niiden vauhdikkaampien kuvien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)