1.2.2016

Mummulla kylässä

Oltiin eilen ekaa kertaa mun mummolassa kyläilemässä!
Kuvia ja videota otettiin vain metsäreissulta, mutta nätisti T kyläili jälleen.Hienosti neiti jaksoi sisällä ihmisten keskellä keskittyä pariin tokojuttuunkin, kun näytettiin ihmisille, mitä Tosca tällä hetkellä osaa. Se kiertämällä tapahtuva sivulletulo toimii hyvin, vaikka toki namiavustuksella vielä mennään. Riittävästi vahvistelua vaan. Ja kivasti se ottaa askeleen eteen tai pienen käännöksen oikealle mun kanssa, pysyen nätisti oikeassa kohdassa.Jos olette joskus kuulleet sanan "bokeh", niin tuossa taustassa sitä nyt on.

Kiveltä kivelle hyppiminen on KIVAA!


Vähän "etutassut korokkeelle" -temppua myös,
ettei mee ihan kivien päälle kiipeilyksi.
Tähän pitäisi keksiä joku käskysana.

Kuvat on jälleen ottanut mieheni, kun itse keskityin koiran ohjailuun. Vaikka hyvin varmaan itsekin saisin sitä kuvailtua, mutta kun se mies nyt siinä kameroineen sattuu usein olemaan... Ja kuvia on taas paljon, koska Tosca on vaan niin sievä neiti ja en osaisi laittaa vain "muutamaa parasta otosta".

Viimeistä lukuunottamatta kuvat on otettu kameraan adapterilla sovitetulla ikuisuuden vanhalla manuaaliobjektiivilla, jossa siis käsisäätö aukkoon ja tarkennukseen. Tykkään kovin sen piirrosta ja värimaailmasta, täytynee harkita itsellekin jotain vastaavaa, kun niitä saa ihan muutamalla kympillä + adapteri noin kympillä ebaysta.

Miehellä siis käytössä Canonin 50D ja putkina sen vanhan manuaalimötikän (smc pentax-a, 35-70mm F4) lisäksi pari sigmaa (50mm F1.4 ja 18-200mm F3,5-6,3) ja joskus mun putkia lainassa. Omieni tiedot löytyvät valokuvaus-sivulta. Mikäli jotakuta tämmöiset kameratekniset tiedot kiinnostavat.

Ja sitte se video. SJ Cam oli gorillapodilla puunrungossa kiinni sen aikaa, kun kuvailtiin ylläolevia kuvia (alinta lukuunottamatta, se on otettu eri kohdassa).


Toivottavasti tykkäsitte kuvista ja videopätkästä :)

Pitäisi joku päivä ihan ehdottomasti saada jotain tokoilukuviakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)