11.2.2016

Sateinen metsäretki

UIlkona satoi vettä. Se ei estänyt sen enempää koiran kuin kamerankaan ulkoilutusta.

Kuvista tuli toki erilaisia kuin paremmalla kelillä, jotenkin tummempia. Kirkkaammaksi ja vaaleammaksi editoimalla niistä ei olisi saanut kauniita. Mutta on niissä ainakin erilaista tunnelmaa.

Miehellä oli testissä "pumppuzoom" (70-200mm) ja kamerana siis se Sony nex 6.Jotain kunnollisia liikekuvia pitäisi koittaa joskus saada ainaisten pönötysten kaveriksi, nämä tämänkertaisetkin ovat vähän onnettomia. Jäätilanne vähän vaikeuttaa, kaikissa aukeissa paikoissa tuppaa olemaan luistinrataa ja metsässä liikkuva koira on aina jonkun puun tai puskan takana kameran ulottumattomissa.

Ei sillä nyt ihan pystyt korvat ole.
Hassu tasainen kivi!


Vähän on vielä pakko hehkuttaa, kun Tosca oli eilen ihan super! Ollaan nyt siis niitä sivulletuloja ja parin askeleen seuraamisia harjoiteltu seinän vieressä ja tuohan osaakin näköjään jo tulla ilman käsiapua sivulle. Siis olettaen, että se seinä on siinä. Ilman seinää toki taas helpotan hommaa, kunhan nyt vähän taotaan tuota hommaa vielä seinän kanssa. Ohessa tehdään muutakin, ettei ihan kyllästytä saman liikkeen toistamiseen.

Pitäisikin ottaa joskus videopätkä sisällä, tuosta sivulletulosta...

21.2. meillä onkin pieni kurkistus näyttelyjuttujen pariin, kun käydään näyttelykoulutuksessa pyörähtämässä. Ihan siksi, että mä itse olen siitä touhusta aivan totaalisen pihalla ja olisi ehkä joskus kiva pyörähtää jossain mätsäreissä. Alustavasti olen myös ilmoittautunut viiden kerran tokokurssille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)