26.2.2016

Uusien oppien testailua (video)

Jes, sainkin jo tänään editoitua ja latailtua videon, olkaapa siis hyvät :)


Kuten aina, koira ei taaskaan juuri videointikerralla ollut oikein parhaimmillaan. Kai se jotenkin liittyy mun omaan käytökseen? Kyttään, että ollaanko me sopivassa kohdassa, että näytään kuvassa ja keskityn liikaa kaikkeen muuhun kuin itse koiraan ja treenaamiseen.

Videolta taas huomaa, kuinka mun omat liikeet ja namikäsi ja kaikki muu menee välillä iiiiihan väärin seuraamisessa. Käännöksissä pitäisi osata viedä kättä alas ja kääntää nyrkkiä... Ja samaan aikaan jaloilla tehdä käännös. Liikaa samanaikaisia liikkeitä mun pääkopalle, mutta ehkä tää tästä. Pitää kai ruveta tekemään jotain kuivaharjoituksia ilman koiraa?

Lisäksi se keulii ja pomppii sivulla ollessa. Omavika, käsi väärin. Ja mä ohjaan sen vähän liian eteen, josta se vielä keulimalla siirtyy pahimmillaan sen 10 senttiä eteenpäin. Tän kanssa täytyykin nyt olla tarkkana. Mutta seuraaminen näytti hetkittäin omaan silmään noin niinkun ihan mageimmalta mitä oon videoilla ikinä nähnyt ton otuksen tekevän. Näyttää lähtevän rakentumaan just sen näköiseksi seuraamiseksi mitä itse jumaloin. Myös käännökset pelaa paljon paremmin nyt näillä meidän uusilla ohjeilla, vaikka priimaa ne ei toki vielä ole (lähinnä meikän sähläämisen takia).

Maahanmeno sivulla vähän ihmetytti koiraa, sitä ei ollakkaan nyt ehkä viikkoon ainakaan tehty ollenkaan. Maasta istumaan nousu oli taas joka toisella kerralla ihan uus juttu ja sit välillä neiti ei edes malttanut pysyä siellä maassa... Just kun mä ajattelin, että voin palkata sitä enemmän siitä istumaan noususta ja jättää osan maahanmenoista palkkaamatta nameilla (tottakai kehun silti edelleen), niin eikös se saman tien lakkaa pysymästä siellä maassa, vaikka viimeksi kyllä pysyi kuin liimattuna. No, onpahan treenattavaa, ei käy aika tylsäksi.

Pian saadaan myös estetolppiin pidempi rima ja päästään kokeilemaan sitä estehyppyä. Myös ne noutokapulat ja tötsät pitäisi kaivaa esiin. Ja tuunata vähän mun treeniliiviä, että sen viitsisi ottaa käyttöön - jotain vois keksiä kaupan logon päälle, joka on brodeerattu rintaan ja selkään vois painaa jotain rotuaiheista valkoisella...? Ellen rupea hurjaksi ja opettele aplikoimaan ompelukoneella.

Alkoi myös yllättäen kiehtoa tuo näyttelytouhu. Pitäisi kai vaan olla vähän hullu ja ilmoittautua.
Ensin toki käydään parit mätsärit, mutta... Vappuna olis Tampere KV...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)