12.3.2016

Kevään merkkejä

Kuviaaaaaaaaa!

Nauravainen Tossukka eiliseltä :) Muut otettu tänään.Mulle vahvin kevätfiiliksen tuoja on... *rumpujen pärinää* Ei, se ei ole linnunlaulu, eikä talviunilta heräilevä luonto. Mulle se juttu on kuiva, sula asfaltti, jonka reunoilta lumikinokset madaltuvat hiljaksiin.

Näistä mun keväänmerkeistä tulee se fiilis, että pitää päästä vaihtamaan Civiciin kesärenkaat, kunnes muistaa, ettei sitä rakasta pikku peltipurkkia enää pihasta löydy. Ei sillä, onhan tuo nykyinen Pösö huomattavasti parempi koira-auto... Muuta hyvää siinä ei sitten olekaan.

Keväässä on kuitenkin muutakin! Kohta päästään kunnolla juoksemaan ja kokeilemaan polkupyöräilyä! Ensi talveksi täytyy kyllä ihan ehdottomasti hankkia ainakin nastapohjaiset juoksukengät. Potkukelkka olis lisäksi kiva. Suksille mua ei saa.


Vielä uskaltaa jäälle.

Vähän taas jotain rakennekuva-yritystä.


Keväinen fiilis alkaa jo olla metsässä auringon paistaessa!


Toscaa naurattaa puunrungolla tasapainoilu.

Ei se joka kuvassa ole ihan niin edustava...

Ei vieläkään sitä tokovideoa... Ei oo ehtinyt. Ehkä saatte sen sitten myöhemmin, tai ehkä otan jopa uuden, ennen kuin saan tuon yhden editoitua. Nyt seuraa kuitenkin parin viikon blogihiljaisuus.

Mikä kuvista miellytti eniten? Kommentoi :)

2 kommenttia:

 1. Siis miksi koiralla on noi teipit korvissa? Toi ois pentuna pitänyt tehdä, nyt on jo täysin turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne jonkin aikaa pysyy alhaalla teippien poistamisen jälkeen. Ollaan menossa näyttelyyn, joten sitä varten on teipit. Ei sinne viitsisi pystyillä korvilla mennä huonoja tuloksia hakemaan. Olen myös lukenut jopa 4v koirasta, jonka korvat jäivät teippaamalla lopullisesti alas.

   Ja kyllä, Toscan korvia on kuulemma teipattu pentuna, mutta ovat sitten teippailun loputtua lähteneet kuitenkin nousemaan. Tästä en kuitenkaan tiedä itse sen enempää.

   Poista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)