25.5.2016

Kuva- ja videoterveisiä

Kuvien ja videopätkän muodossa vähän meidän kuulumisia.
Ja tänään taas luvassa bh-kurssia, jee!

JK merkityt mieheni kuvaamia, 16.5. otettuja
Se lentää! Ollaan lenkkien ohessa silloin tällöin satunnaisilla esteillä harjoiteltu sitä, että esteiden yli hypätään ilman, että niistä ponnistetaan lisävauhtia. Siis tottakai sen korkuisilla esteillä, että tuo menee ne leikiten vaikka silmät kiinni. Aina pitää kokeilla, jos palkkaa kuitenkin irtoaisi lisävauhtia ottamalla, mutta aika hyvin tuo alkaa hahmottua Toscan päähän.


Nyt alkaa sitten ne mun ihan ite ottamat kuvat
(mies on reissussa, en mä muuten...)

Siskoni pieni karvapallo, corginpentu Minni viime sunnuntailta (s. 19.2.16)
10vk ikäisenä otettuja kuviakin voisi joskus laittaa pentukuumeilijoiden kiusaksi ;)

Tästä eteenpäin kuvattu eilen. Tosca kävi uimassa ja seikkailemassa.

"Teletappimaassa" oli isoja betonitunneleita.
Kyseessä siis eräänlainen tilataideteos.

Tässä sitten betoniputken päällä, tottakai.Loppuun vielä pieni treenivideo,
joka on poikkeuksellisesti kuvattu puhelimella (huawei p8lite).Ensin hyppy, lauantailta. Houkuttelevan leveä ja tukeva este ponnistaa tassuilla (tuo on sellainen ihmisten tasapainoilupuomi tms)... Hyvin meni lopulta, pienen kokeilemisen jälkeen yli useamman kerran niin, ettei ottanut tassuilla "tukea" esteestä.

Sitten seuruu, se on eiliseltä. Me on nyt vähän painittu sen kanssa, kun musta se liike ei etene riittävästi, tuntuu että junnataan paikallaan ja heti kun kättä TAI namia alkaa häivyttää mihinkään suuntaan, putoaa kontakti ja pahimmillaan koko koira lähtee pois suorittamasta liikettä, vaikka tekis miten lyhyitä pätkiä ja olis miten hyvä palkka jne.
         Eilen sitten otettiin vanhempieni luona, äidin töistä tuloa odotellessa, pieni pätkä ihan rennolla mielentilalla (siis minä, ei koira). Matalalla vireellä, en halunnut sisällä kerätä tolle kierroksia yhtään, otettiinkin lähinnä tekniikkaharjoituksena. Aika näppärältä se näyttää noissa saksalaisissa täyskäännöksissä jo, vaikka ei olla sitä treenattu varmaan edes viittä kertaa.

Alussahan se tuli vinoon, korjasin - tän kanssa täytyykin olla tarkkana että oppis tulemaan heti suoraan. Ja sitten heti lähdössä "putosi matkasta" kun ihmetteli, olisko maahan pudonnut jotain. Siihen täytyy tottakai puuttua, kuten paikkamakuussakin puutuin maan haisteluun.

Kyllä me vielä se seuruu opitaan.
Ja paljon muutakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)