11.5.2016

Nyt on jäävätkin videolla

Treeni-innostus on ihana asia.
Aamupäivällä käytiin taas treenaamassa!

Tässä palasin paikkamakuun jälkeen koiran viereen.
Näytän siltä, kuin itku kurkussa, masentuneena treenaisin...

Jäävä istuminen.


Seuruuta, jääviä, vasemmalle täyskäännöstä, kapulan pitoa ja noutoa.
Video, olkaa hyvät...


Seuruu oli alkuun kankeaa, kunnes tajusin innostaa Toscaa vähän. Sen jälkeen olikin sitten hyvä. Vasemmalle käännökset on kuitenkin edelleen ihan hirveitä. Sen sijaan täyskäännös vasemmalle sujui pari kertaa ihan ok treenimäärään nähden - ei enää piruetteja!

Jäävät oli kyllä tosi mageet! Oon edelleen / taas ihan fiiliksissä siitä. Mun täytyy vaan itse vähän napakammin sanoa käskyt. Tänään se jäi pari kertaa seisomaan paikalleen ja selkeästi arpomaan mitä pitikään tehdä. Oma vikani kyllä. Napakammilla käskyillä toimii kyllä.

Kapulan pidossa Tosca yritti ensin tarjota kaiken maailman pomppuversioita, pudotti kapulan jne. mutta sitten saatiin useampi aivan priima toisto. Tätäkin on treenattu tosi paljon, oliko tää nyt toinen vai kolmas kerta? Siihen nähden siis ihan super.

Nouto, käytössä 250g kapula. Pidin pannasta kiinni, ei yrittänyt edes lähteä. Ekalla kerralla toi kylläkin kapulan väärällä otteella, piti sen päästä kiinni. Seuraavat toi oikein. Nyt vaan treenataan se heittäessä pysyminen ja palautus.
        Harmi, että tokopuolella noutoa tarvitaan vasta AVOssa. PK-puolta varten pitää myös hankkia isompi noutokapula nykyisten 250- ja 450-grammaisten kaveriksi. Siellä kun käytetään 650-grammaista. Kapulan paino tuskin tulee olemaan ongelma, ainakaan neidin kantelemien keppien koosta päätellen, mutta onhan sitä silti treenattava, varsinkin esteiden kanssa.

Pään pyörittelyä on kyllä rasittavan paljon. Se tuntuu kääntävän perusasennossa päätään aina, kun kaivan palkkaa, joten täytyy kokeilla nameja toiseen taskuun. Ja sitten muutakin kontaktitreeniä paljon, paljon, paljon.
         Myös haahuilua on edelleen lievästi, mä en vaan ole vielä tarpeeksi nopea tolle koiralle. Maan haistelua (kai pudonneiden namien toivossa) on myös havaittavissa, etenkin maassa maatessa. Luultavasti sitä on vähemmän ei-ruohopohjalla. Se on joka tapauksessa kitkettävä pois myös.

Jäävä maahanmenoTreeniliivi pitäisi tuunata loppuun, että sen saisi käyttöön. Jos ei muuten, niin ihan sillä, että mä en näyttäisi niin läskiltä kuvissa. Hupparin taskuissa pullottavat lelut ja namipussit vähän ehkä näyttää huonolta kuvissa. Liiviin on suunnitteilla siis ainakin jonkinlaista nahkacollie-kuvitusta, mahdollisesti myös joku lyhyt teksti.

Joitain viikkoja sitten piirsin Toscasta tällaisen siluetin.
Tätä ajattelin käyttää ainakin joihinkin kankaanpainotesteihin.

Kaukot, istu-maahan-istu. Toimi tänään pienen haparoinnin jälkeen.


Kapulan pito
Treenin jälkeen käytiin taas viilentymässä järvessä hieman.


Huomenna vois tehdä sitä kontaktitreeniä, kun sitä oli bh-kurssilta kotiläksynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)