7.8.2016

Möllitokot

Ensimmäiset möllitokot käytiin mölleilemässä Ylöjärvellä 7.8.
Kuvista kiitos jälleen Jennille.

Luoksetulon alku

Luoksetulo

Luoksetulo

Luoksetulo

Paikkamakuu 5
Vinkui, haukkui ja lopussa seilasi perusasennosta maahan pari kertaa.

Seuraaminen 8
Liian alhainen vire, laahusti mukana ja käännökset löysiä, perusasennoissa ja jossain käännöksissä kiersi mua, eikä korjannut asiallisesti.

Jäävä maahanmeno 9,5
Ihan hyvä, aavistuksen hidas ja haisteli maata.

Luoksetulo 10
Hyvä, vähän saisi olla nopeampi.

Kapulan pito 10
Hyvä, se ote nyt on löysä.

Kauko-ohjaus 0
Ei noussut maasta ylös. Ei olla kyllä treenattukaan...

Estehyppy 10
Hyvä, mutta vähän lisää vauhtia tähänkin.

Kokonaisvaikutus 8
Virettä pitäisi kyllä saada ihan reilusti taiottua ylöspäin, perusasennot (myös liikkeiden välissä) kuntoon, turhat kiertämiset pois, äänenkäyttö pois. Teknisesti ihan toimiva joo, mutta intoa tarvitaan lisää ämpäritolkulla. Treenitauko saattaa osaltaan vaikuttaa, mutta eiköhän se siitä.

Kokonaispisteet 148 - ALO2

Jäävä maahanmeno

Seuruun juoksuosuus

Seuruun pisteet

Meillä on kyllä nyt ollut vireen kanssa ongelmia. Palattiin toki juuri lähes 2vk treenitauolta (mun yskä tosin jatkuu edelleen), mikä saattaa vaikuttaa. Tai juoksukierto. Tai tähtien asento. Yhtä kaikki, ei se ihan ole 100% oma itsensä. Paineistamista ei kestä (edelleenkään) yhtään ja menee sitten siihen laamamoodiin, tämä myös yksi treenattava asia, koska myös se negatiivinen palaute pitäisi kestää. Hetkittäin tekee tosi hyvin, mutta onhan siinä suurimmaksi osaksi paljon paljon korjattavaa. 

Oma pää kesti odotuksiin nähden ihan hyvin, en panikoinut enkä jäätänyt, joten ihan hirveästi oma käytös ei normitreeneihin verrattuna vaikuttanut. Häiriötähän tuo ei odotetusti ottanut mistään. Kisatilanne sinänsä ei tuntunut vaikuttavan myöskään mitenkään, liikkurit ja tuomarit ja muut ei kiinnostaneet Toscaa. Ihan hirveen hirveen mahtavaa, kun se on noin häiriövarma, ei tarvitse ainakaan sen puolesta jännittää. Ja palkattomuus ei sinänsä vaikuta mihinkään eikä ole ongelma, mihin olen myös todella tyytyväinen.

Eli nyt kun saadaan kaukot korjattua ja jostain taiottua se vire ja motivaatio Toscalle, niin pikkuhiljaa voidaan ehkä ruveta miettimään virallisia kisoja. Toivottavasti möllejäkin nyt vielä jostain ilmaantuisi, että päästäisi paremmin kokeilemaan. Paljon on vielä treenattavaa, mutta onhan se nyt aikaan ja treenimäärään suhteutettuna jo tosi hyvä.

Estehyppy

Paikkis

Kokonaisvaikutus

Video tulee, jos tulee, myöhemmin. Taidan lisätä sen tähän postaukseen sitten myöhemmin.

Ihan hyvin kuitenkin meni, vaikka täysin tyytyväinen ei voi olla ja fiksattavaa riittää.
Ei kuitenkaan ihan nolattu itseämme ja oma pää kesti. Ihan ok siis.

2 kommenttia:

  1. jos se haukkuu ja mölisee paikkiksessa niin bh koetta siirtämään... saatatte pilata toisen suorituksen sillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole muuten koskaan ennen pitänyt pientä ininää isompaa ääntä paikkiksessa. Mutta ei olla nyt menossa BH-kokeeseen vielä.

      Poista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)