7.9.2016

Terve koira!

Tosca kävi tänään silmälääkärin ihmeteltävänä.
Terveethän nuo silmätkin ovat, edelleen.

"Emmä halua sun typerään selfiees..."

Toscalta on siis silmät tutkittu 2014, mutta käytiin nyt uusimassa lausunto. Ei löytynyt mitään huomautettavaa ja oli tosi nopea käynti. Eläinystäväsi Lääkärillä siis taas.

Myös kyynärkuvien lausunto tuli jonkin aikaa sitten ja 0/0 sieltä odotetusti saatiin. Terve koira siis kaikin puolin!

Leijuva puu!

Yhdessä mätsärissäkin käytiin saamassa sininen nauha ja tippumassa sinisten kehästä. Kuulemma oli vaikea valinta tuomarille. Ei se silti helpota fiilistä siitä, että ei me tulla ikinä mätsäreistä mitään palkintoja kotiin kantamaan. Olkoot sitten. Keskitytään kunnon harrastamiseen.

Ei siinä, Toscahan on ihan kiva mätsärikaveri, se esiintyy kivasti ja on helppo esittää. Korvat sillä nyt ei koskaan ole hyvin, mutta muuta sanottavaa siitä ei ole. Mutta en mä jaksa ajella pitkin Pirkanmaata makselemassa maksuja ilman mitään pointtia. Ei me voiteta kuitenkaan mitään, eikä me tarvita enempää kokemustakaan, joten miksi vaivautua. Säästetään nekin eurot ja bensat tokoon ja pk-juttuihin.


Itse aloitin juuri kokopäivätyön, joten aikaa koirajutuille on ymmärrettävästi vähemmän. Yritetään kuitenkin sopeutua ja ehtiä treenaamaankin. Maahanmenot on ainakin tosi mageet ja muutenkin fiilis on ehkä menossa parempaan päin. Kunnon treenejä ei olla tehty vähään aikaan, vaan ollaan hömpötelty lenkkien ja muun ohessa. Toimii muuten pelkällä sosiaalisellakin palkalla aika mageesti, tuli tässä todettua - sehän repeilee liitoksistaan, kun sille osaa tarpeeksi hyvin kertoa, että nyt teit mageesti hommia.

Kuvat muutamalta viime päivältä, puhelinräpsyjä - kuinkas muutenkaan. Kunnon kamera on lepäillyt laukussaan. Ei vaan jaksa. Mut ei kai oo pakkokaan.

Yritän palailla taas blogin pariin hieman aktiivisemmin.
Jos vaikka jotain treenivideoa pitkästä aikaa saisi kuvattua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)