9.1.2017

Koirien joulu

Lupasin tarinoida meidän joulusta!


Tämä oli siis koko suvun ensimmäinen koirallinen joulu, sillä Tosca saapui tammikuussa 2016 ja siskon Minni -corgi on syntynyt helmikuussa. Hän oli siis joulun aikoihin noin 10kk ja vietti juuri ensimmäisiä juoksujaan. Muilla koko lähisuvussa ei ole eikä ole ollut koiria.

Tosca on Minniä nähnyt ennenkin, muttei koskaan sisätiloissa. Sitä on aina ärsyttänyt loputtoman innokas pentu, kuten nytkin alkuun. Ja kyllähän sen ymmärtää, Minni piiritti Toscaa ihan urakalla.

Hiljalleen puikkokuono alkoi kuitenkin lämpenemään kakaralle ja pari vuorokautta saman katon alla vietettyään ne vetivät jo ulkona sellaista rallia, etten olisi Toscasta koskaan uskonut. Sisälläkin oli monesti ihan hiuskarvan varassa, etteivät alkaneet riehumaan (sitten Tosca aina muisti, että ainiin enhän mä harrasta tällästä). Mutta eiköhän niistä kaverukset tule.Näitä ah niin laadukkaita sisällä puhelimella räpsittyjä "katsokaa, ne sietää toisiaan!" -kuvia on paljon. Järkkäri jäi kokonaan matkasta, mikä vähän harmittaa. Ylpeä saa kuitenkin Toscasta olla, ei tullut kummastakaan nelijalkaisesta rukkasia joulun aikana.

Vuokramökin pihassa oli sievä vanha keinu!

Ja pienet treenitkin ehdittiin vetämään joulupäivänä.

Härnäsivät toinen toisiaan...

Vakava työkoirailme, koska työvaljaat päällä.
(siis canicross- & jälkivaljaat)

M: "Leiki nyt mun kaa!" T: "Öö... emmä nyt oikeen tajuu..."

Koirat ulkoilivat pääasiassa vapaana, koska mökki oli aikalailla keskellä metsää. Käytiin myös pellolla tarpomassa, mutta siitä ei valitettavasti ole kuvamateriaalia. Uskoisin, että koirilla oli ihan hyvä joulu :)

Vielä pieni kolmen pätkän video näistä hassuista paimenista:Sitten päästiin joulusta, niin otetaas tähän vielä parit kuvat vuodenvaihteesta, että eivät jää julkaisematta. Järkkäriä en ole ulkoiluttanut ennen kuin 9.1. ja niitä kuvia sitten myöhemmin kun saan käsiteltyä. Pitäisi selvästi enemmän ulkoiluttaa sitäkin, että ei aina näitä kännykkäkuvia...

Vuoden viimeinen koirakuva:
Joku ihmeellinen hörökorva-nenäeläin.

Vuoden ensimmäinen koirakuva.
Taustalla Näsinneula!


Annoin Toscalle joululahjaksi tämän IKEA-kanin
ja se on ollut kyllä ihan lemppari alusta asti!

Mulla ei ole hajuakaan...


Tossukelitkin tulivat muutamaksi päiväksi,
kun mittari näytti -17

Palaillaan pian niiden kunnon valokuvien kera
ja ehkä sitä tokovideookin vois taas yrittää ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)