26.3.2017

Tokotreenejä ja shoppailua

Käytiin treenin ja testaamisen vuoksi
tekemässä alokkaan liikkeet läpi (pl. hyppy).

Meillähän oli tuossa viime viikon sunnuntaina "koemaiset tokotreenit" eli käytännössä möllikisat. Käytiin siellä vähän toistamassa samoja virheitä, vaikkakin saatiin (mölliarvostelulla) ykköstulokseen riittävä pistemäärä. Hyppyä ei kierretty tällä kertaa ja ohjaaja ei sekoillut kaukoissa, mutta seuruu oli kunnon laamailua. Videoa ei valitettavasti (tai onneksi) ole.

Tunteiden vuoristoradasta selvittyäni (pakko myöntää, ottihan nuo epäonnistumiset aika koville) tuli muutamia ahaa-elämyksiä. Ja ne toimi. Eri asia, toimiiko ne kisapaikalla mitenkään päin.

Alla olevalla videolla mennään alokkaan liikkeet hyppyä lukuun ottamatta, palkkaan väleissä vain kehuilla (paitsi alussa, jossa näette mitä käy, kun palkkaan enemmän kuin äänellä kisoissa). Kierrokset on tässä ihan nollassa, mutta se ei nyt ole pointtina, sopivaa viretilaa lähdetään hakemaan sitten toisentyyppisillä treeneillä. Ja koira oli aivan hipihiljaa koko treenin ajan, ei vinkumista, ei haukkumista.

Lopussa vähän paremmilla kierroksilla pari aika kivan näköistä seuruupätkää.

Pausettakaa tekstien kohdalla, ne menee niin nopeasti ohi ettei niitä ehdi lukea. Pahoittelen ja yritän opetella laittamaan tekstit fiksummin jatkossa.Joo. Nyt lähdetään puuttumaan ohjaajan kisajännitykseen ihan yksinkertaisesti käymällä niissä hemmetin kisoissa. Kerta niistä on maksettu. Ei se muulla lähde kuin kisaamalla. Näin on kokeneemmat sanoneet.

Ja treeneissä tehdään jotain palkattomuutta ja hyvää fiilistä yhdistävää ja toivotaan, että se kantaa koekentille asti. Edes jonain päivänä, sitten, kun ohjaajan jännitys ei ole pilaamassa suoritusta.

Joitain hankintojakin on tullut tehtyä...


Kotiutin pitkään haaveilemani Kickbiken (Freeride-malli) käytettynä ja ollaan käyty vähän jo kokeilemassa. Koira-adapteri on tulossa, Tosca pääsee siis vetohommiin joskus tulevaisuudessa. Kivaa kunnonkohotusta molemmille! Pyöräily sen sijaan ei jostain syystä oo oikein mun juttu.Käytiin myös takkiostoksilla, kun oli niin kivat alennukset ja yks lahjakorttikin käytettävänä. Tosca sai Hurtan extreme warmerin. Kävi se perinteinen - koira näytti hapanta naamaa kaikille takeille kunnes päälle puettiin se kallein mahdollinen, eli extreme warmer. Ei ole siis ensimmäinen, jolle on käynyt noin... Ja onhan se hyvä takki, ei siinä. Sopii jopa tuollaiselle etuosastaan kummallisen malliselle collielle, jolle lähes kaikki muut on jotenkin huonoja. Vaikka olis se Pomppakin ollut ihan ok, mutta onhan tää nyt vielä parempi.

Kyllä tää tästä.
Jos se ei tapa, niin se vahvistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)