24.4.2017

Agilitya!

Oltiin kuulkaa agiliitämässä!
Oli kivaa!


Tosca on edellisessä kodissa treenannut agia, mulla kokemusta on ihan parin perus hyppyesteen ohjaamisesta ilman mitään erityisiä ohjauskuvioita. Että sellaisella taustalla lähdettiin liikenteeseen.

Kurssi järjestetään wuf.fi:n Nekalan toimipisteellä ja on viiden kerran mittainen. Halli on kieltämättä vähän pikkuinen, mutta näin alkuun se riittänee ihan hyvin, kun ei mitään 15 esteen ratoja tehdä.

Tällä ekalla kerralla aiheena oli valssi ja persjättö. Molemmat toimii, mutta valssi on mulle vaikeampi selvästi. Videoa katsoessa kyllä saatoin vähän nauraa omille huitomisilleni, melkein ihmettelen että Tosca ymmärsi mihin mennä.

Hauskaa hommaa kyllä! Tosca tietysti tykkää hulluna. Ja odottaa kiltisti autossa väliajat, koska ei osaa olla huutamatta kentän laidalla. Että onneksi on se auto.Kiitos siskolle kuvaamisesta!

Pahoittelen, äänet menee eri tahtiin kuvan kanssa, puhelin sössi tän asian ja en tajunnut sitä videoa leikatessa korjata. Totta puhuakseni en ole koskaan moista asiaa joutunut korjaamaan, joten ei mulla ole edes mitään hajua, miten se tehdään. Ehkä kestätte. Katsokaa ilman ääniä vaikka.

BH-kurssi ja tämä agikurssi jatkuu + ensi viikonloppuna pk-tottista, sitä seuraavana viikonloppuna metsäjälkeä. Ei tässä ehdi kauheasti miettimään, mitä sitä vapaa-ajalla tekisi. Odotan innolla jokaista treenikertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)