30.4.2017

Tokovideo

Pitkästä aikaa kuvattiin tokoiluja ihan lähikentällä. Yhdellä niistä monista.
Täällä, missä kaikki on hyvin ja koira toimii.

Pari videolta napattua kuvaa.

Itse olen ollut melkein viikon flunssassa ja enemmän tai vähemmän sängyn pohjalla. Muutamaan kertaan olen kuitenkin jaksanut jotain pientä näperrellä Toscan kanssa kentällä lenkkien ohessa. On se vähemmän raskasta mulle kipeänä kuin mäkien käveleminen ja taas toisaalta koiralle väsyttävämpää.

Harmittavasti meillä jäi useammat hyvät ohjatut treenit välistä, mutta onneksi sentään koira toimii täällä kotosalla taas paremmin kuin vähään aikaan. Ollaan onnistuttu tekemään useampi sellainen treeni, että Tosca ei tee käytännössä yhtään selkeitä virheitä (en nyt tarkoita mitään vähän vinoa perusasentoa vaan ihan totaalisen väärin menneitä juttuja) eikä pidä pihahdustakaan, ennen kuin pyydän. Ja lisäksi se suurinpiirtein hyppii innosta.


Ja joo, tiedän, edistää vähän seuruussa, en ole taas tehnyt riittävästi käännöksiä. Prioriteetti nro 1 on nyt ollut, että seuruu olisi koirasta kivaa - että sille tulisi siihen itseluottamusta ja varmuutta. Olkoon nyt sitten vähän edessä välillä, se on pienempi virhe kuin koira joka ei seuraa pahimmillaan ollenkaan. Kyllä, se on joskus paineistuessaan tehnyt sitä, että jää vaan paikalleen seisomaan mun taakse, kun mä kävelen eteenpäin. Sitä ei enää ikinä, kiitos.

Nyt kun opittaisi tämä siirtämään kaikki tämä hyvä tekeminen myös sinne ohjattuihin treeneihin ja sitten kisoihin. Pienestä se on kiinni kyllä.

Videolla muuten myös kieriminen ja peruutus! Niitä ei ole tainnutkaan olla videoilla ennen, ainakaan kierimistä. Se on ihan uusi juttu, oli meinaan ihan TODELLA vaikea saada Tosca kierimään. Se oli vaan yksinkertaisesti vaikeaa sille fyysisesti - eihän se nyt erityisen helpolta näytä tässäkään - joten sen hoksaamiseen meni hetki jos toinenkin. Kätevä tapa saada koira sotkettua........ Hehheh.

Mutta nauttikaahan videosta ja heittäkää kommenttia ja vinkkejä ja kaikkea, jos siltä tuntuu.


Tänne tuli talvi takaisin (taas), kuten kentän reunoilta näkyy...
Saan varmaan hetken vielä siis haaveilla niistä kesäisemmistä valokuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)