30.6.2017

ALO1

Jesjesjes!
Toscalle 29.6. ALO1 -tulos!

Tuomarina meillä oli viime kesän möllitokoista tuttu tuomari Vesa Kallio ja kokeen järjesti Ylöjärven Koirakerho.Seuraaminen 7
Voihyväluoja... Esitettiin viimekesäisistä mölleistä tutut käännöksissä pyörähdykset pariin kertaan, oli väljä ja edisti ja mitähänvielä. Tosca ei ole oikeasti koskaan treeneissä oo tehnyt tota pyörimistä.

Jäävä maahanmeno 10
No tää on ihan lemppari.

Luoksetulo 7,5
Haukahti ainakin liikkeelle lähtiessään, ehkä myös vähän sivulle siirtyessään. Tätäkään se ei harrasta treeneissä ollenkaan, koskaan.

Kaukot 7
Nousi istumaan vasta toisella käskyllä ja "ennakoi" maahanmenoa, eli oli vaan muutenvaan painautumassa takasin maahan, mutta ehdin juuri ja juuri käskyttää maahan samalla, joten siitä ei ehkä miinusta.
Palatessa koiran luo se esitti kyllä parhaat sirkustemput ikinä, kellahti ensin vähän kyljelleen ja sitten, kun olin sen sivulla, veti ihan kokonaan kyljelleen maahan. Niinkun että mitäettä? Tuomarikin nauroi, ettei ole tämmöistä suoritusta vielä koskaan nähnytkään ja totesin, että juu, en minäkään.

Kapulan pito 7,5
Muuten jees, mutta pudotti sen, kun liikkuri sanoi "käsky" eli olisin saanut ottaa kapulan... No, ei kuitenkaan nollille!

Este 9,5
Eteen tullessa tuli ensin hyvin mutta pakitti sitten vähän taaksepäin, mistä vissiin lähti tuo puolikas piste. Taas jotain, mitä ei oo tehnyt treeneissä.

Paikkamakuu 9
Wauuu, se pysyi siellä ja hiljaa! Mä mokasin lopussa, kun menin huonoon kohtaan koiran sivulle - noustessa sen täytyi nousta seisomaan ja korjata paikkaa ollakseen järkevässä perusasennossa, joten tästä lähti yksi piste. Mun moka. Olin epävarma mun paikasta jo kun menin siihen, miksi ihmeessä en siirtynyt? Onneksi ei tämän vakavampaa.

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 163,5 pistettä, ALO1


Yllettiin viidestä koirakosta jaetulle kakkossijalle! Harmittavasti ei vieläkään kyllä saatu sitä ensimmäistä ruusukettamme - ajatella, että joillain niitä kertyy riesaksi asti ja me ei saada ensimmäistäkään. Mutta saatiin palkintoja kuitenkin, lelu ja herkkuja koiralle ja vähän herkkuja mullekin.

Olin ihan shokissa ykköstuloksesta (ja olen vähän edelleen) ja ajoin kisapaikalta kädet täristen. Ehdin jännittää ennen palkintojen jakoa ihan hulluna ja olin jo lähes satavarma, että ykköstulokseen ei ainakaan ylletty. Eihän se kovin suuresta kiinni ollutkaan kyllä, että olisi pudonnut kakkosen puolelle. Mutta ihanaa, ihanaa, jesjesjes!

Nythän meillä olisi siis kilpailuoikeus avoimeen, mutta me ei olla niitä liikkeitä vielä hirveesti edes mietitty, vaan koitetaan nyt ensin keräillä kokemusta ja kolme ykköstulosta, että saadaan TK1 koristamaan Toscan nimeä. Sitten jäädään ansaitulle kisatauolle ja treenataan uusia juttuja.

Onhan tässä vielä paljon parannettavaa, varsinkin mun pään sisällä, että jännitys vähän vähenisi. Ja tietysti koiralle enemmän intoa tekemiseen ja varmuutta liikkeisiin. Kyllä tää tästä. Nyt ollaan kuitenkin saatu kasaan jo kaksi isointa tavoitetta tälle vuodelle, BH ja ALO1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)