19.6.2017

BH-koe

Tosca on nyt BH Shulune Imperial Banshee!

Se parempi "palkintokuva"

... ja sitten se toinen.

16.6. perjantaina käytiin Kyröskosken Käyttökoirien järjestämässä BH-kokeessa. Ensin tutulla kentällä suoritettiin tottelevaisuusosio, joka meni ihan yli odotusten. Osin jopa paremmin kuin treeneissä. Videolla näkyy pelkkä tottelevaisuusosio ilman paikkamakuuta, paikkiksessa pysyi nätisti ja hiljaa.

Mutta ei siis mitään suurempia rikkomuksia missään liikkeessä, mitä nyt parissa kohdassa ei istunut pysähtyessä. Kenttä oli sateiden jälkeen ihan suota ja keli vähän ehkä kuuma ja ötököitäkin oli. Olen kyllä todella tyytyväinen!Kiitokset videon kuvaamisesta eräälle toiselle BH-kokeeseen osallistuneelle,
jonka nimeä en tietenkään ottanut mihinkään ylös :D

Tottelevaisuusosion jälkeen oli toki vielä kaupunkiosuus, jossa nyt ei toki meille ollut mitään hurjan jännää, kun kaupungissa muutenkin asutaan ja ihmisiä, pyöriä, autoja ja toisia koiria nähdään lähestulkoon päivittäin.

Eli läpi meni ihan heittämällä! Onnittelut myös muille samassa kokeessa BH:n suorittaneille!

Jonkinlainen sovituskuva.

Kun BH kerran saatiin suoritettua, sai Tosca ihan omat pk-liivit treeneihin. Ylläri ylläri, eivät istu sellaisenaan sinne päinkään, vaikka kaikki remmit on kuminauhaa. Täytyy vähän ommella uusiksi noita remmejä. Tuo koira on etupäästään niin kummallisen mallinen, ettei melkein mitkään valmiskamppeet sovi päälle. BoT:in verkkoloimeakin saisi tuunata etuosasta, kun jaksaisi, mutta kun se on päällä lähinnä vaan autossa, niin en ole toistaiseksi vaivautunut.

Seuraavaksi suunnataan tokokentille ja katsotaan, mitä siellä osataan.
Ja ruvetaan tosissaan treenaamaan niitä palveluskoirapuolen juttuja myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)