31.7.2017

Haukkajärvi

Otettiin kaikki ilo irti viikonlopusta ja lähdettiin reissuun!Oltiin viikonloppuna mökkeilemässä miehen isovanhempien mökillä. Menomatkalla käytiin mun lapsuudesta tutussa ja niin rakkaassa paikassa - Haukkajärvellä, Helvetinjärven kansallispuistossa. Vihdoinkin, vuosien jälkeen. Eipä se ollut miksikään muuttunut, sama ihana paikka. Joskus vielä tullaan telttailemaan, tai edes koko päiväksi oleilemaan.

Kuten kuvista näkyy, Tosca pääsi "uimaan" - ranta on niin pitkälle matalaa, että pitkä liina ei riittänyt niin pitkälle, että koiran olisi tarvinnut uida! Eikä lelukaan lentänyt sen pidemmälle. Kansallispuistoissa kun koirat täytyy pitää kytkettynä (osassa kuvista liina on kätevästi koiran takana näkymättömissä ja osasta kuvista jaksoin editoida sen pois).

Tiistaina meillä olis sitten tokokoe Tamskilla hallissa. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että saataisi se viimeinen ykkönen ja TK1 - päästäis sit treenaamaan rauhassa juttuja eteenpäin, kun sais tuon alta pois. Maanantain Tosca saa pitää ihan vapaapäivänä, sen verran vei voimia tuo mökkeily!

Mökillä kyllä vähän treenattiin - kaukot jumittaa taas jostain tuntemattomasta syystä, mutta muuten on mennyt ihan hyvin. En ymmärrä mikä niissä kaukoissa on, nyt se tekee ne taas ihan superhitaasti vaikka olen yrittänyt erilaisilla palkkaustavoilla virpoa lisää vauhtia siihen. Ja välillä ei nouse ekalla käskyllä istumaan, taas. Takapalkka ei muuttanut mitään mihinkään suuntaan, vaikka tuo jopa tajusi palkan olevan siellä takana, eikä yrittänyt juosta ensin mua kohti palkkaa hakemaan.

Katsotaan miten kokeessa, mutta täyskäännöksissä on myös tullut ties minkälaisia yrityksiä nähtyä, kun koira lähteekin peruuttamalla kääntymään, eli pysyy koko ajan mun sivulla, eikä kierrä takaa kuten pitäisi. Vasemmalle kääntymistä on kai treenattu liikaa. Propsit kuitenkin siitä, että se on sitten tuolla tyylilläkin tehnyt ihan siistiä työtä ja ne 90-asteen käännökset paranee kokoajan. Muuten kyllä seuruun ja perusasennon paikkaa ja suoruutta täytyy vahvistaa paljon.

Pitkäkarvaiset hoikistuvat kastuessaan ihan olemattomiksi,
mutta lyhytkarvainen näyttää aina samalta!
Mun murut ♥

Pitkästä aikaa saatiin muutama yhteiskuvakin!
Kun vielä saisi taiottua ton koiran ilmeen vähän iloisemmaksi...

Aurinko paistoi silmiin ja koirakin on vinossa :D
Kunhan saan editoitua, laitan lisää kuvia viikonlopulta. Tässä kuitenkin kaikki Haukkajärvikuvat, eli loput on sitten mökiltä. Eipähän tule ihan kilometrin mittaisia kuvapostauksia kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)