6.8.2017

ALO1 TK1

Saako kiljua? Jeeeeeeeeeeee!!!
Tosca on nyt BH TK1 Shulune Imperial Banshee!

Kuvat otettu torstain treeneissä,
kiitos miehelle kuvaamisesta!

Koe järjestettiin SPL-Tampere Ry:n hienolla kentällä ja tuomarina toimi Ilkka Stén. Luokassa piti alunperin olla 12 koirakkoa, mutta 1 oli ilmoittautunut poissaolevaksi ja kaksi jätti saapumatta, joten lopulta meitä oli 9.Paikkamakuu 10
Pientä vinkumista, mutta tuomari ei kuullut sitä toiseen päähän kenttää. Viereinen koira hiippaili omistajansa luo rauhallisesti kesken liikkeen, mutta se ei aiheuttanut Toscassa reaktioita.

Seuraaminen 6
Mentiin aika kiireellä kehään, kun edellinen keskeytti suorituksensa ja Tosca oli alkuun aika omissa maailmoissaan ja jouduin toistamaan käskyn pariin kertaan.

Jäävä maahanmeno 9
Haukahti liikkeelle lähdössä.

Luoksetulo 10

Kapulan pito 10

Kaukot 6
Ennakoi maahanmenon. Tähän täytyy nyt jatkossa puuttua, ettei jää tavaksi.

Estehyppy 10

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 174 pistettä, ALO1 ja koulutustunnus TK1 ja jotta hupi ei siihen loppuisi, niin tällä suorituksella oltiin luokkamme toisiksi parhaita, eli sijoitus 2/9 !

"Heitä jo se lelu!"Nyt jäädään ansaitulle kisatauolle treenailemaan avoimen liikkeitä + jälkeä ja esineruutua ja pk-tottista. Koiralle ei ole siis ruutua edes esitelty, noin niinkun esimerkiksi ja muutenkin on vielä isoja puutteita liikkeissä. Pk-puolelta eniten treeniä vaativat esteet ja eteenmeno, jota Tosca ei osaa vielä ollenkaan. Eli menee hetki, ennen kun meidät nähdään kisakentillä uudelleen.Kuvaaja pääsi palkinnoksi leikkimään koiran kanssa, siis sillon torstaina ;)

Nyt saa vähän rentoutua, kun vuoden tärkeimmät tavoitteet on saavutettu
ja keskittyä treenaamaan kivoja juttuja hyvällä fiiliksellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)