1.8.2017

Taas ALO3

Niin taas kävi, että kolmosen kanssa tultiin kotiin.
Hiukan saattaa harmittaa.

Tamskin hallilla koe, tuomarina Vesa Kallio, joka oli tänään aika tiukalla tuulella. Jestas, viimeksi saatiin Vesalta ykkönen vaikka hölmöiltiin ties mitä! Videoa ei valitettavasti ole, kun kamera oli hukassa - muistin toki matkalla kisapaikalle, mihin olin sen laittanut, muttei se siinä vaiheessa enää auttanut.

Paikkamakuu 0
Meni viereisen käskyllä maahan (-2p) ja nousi ylös (-4p) ja haukahti, kun toinen koira sinkosi vauhdilla omistajansa luo. Lisäksi hyvin lievää haistelua, kun yritti rauhoitella itseään sen haukahtamisen jälkeen. No, pysyi maassa kuitenkin!

Seuruu 7
En tiedä mistä vähennykset. Yksi perusasento oli vähän turhan väljä.

Jäävä maahanmeno 7
Ei mitään hajua... Mun mielestä meni hyvin.

Luoksetulo 7
Vähän pompahti eteen istuessa, ei muuta ongelmaa.

Kapulan pito 9
Ei mitään käsitystä mistä yksi piste lähti, koska koira ei todellakaan tehnyt mitään virhettä tässä.

Kaukot 8,5
Vähän melkein ennakoi maahanmenoa, mutta muuten priimaa. Eli siis vähän alkoi näyttää siltä että menee kohta maahan, muttei mennyt ennen käskyä, vähän niinkuin "kyyristyi" valmiiksi.

Este 8
No nyt en oikeasti osaa sanoa mistä lähti pisteet, taaskaan. Ei mitään käsitystä.

Kokonaisvaikutus 5
Käväisi yhdessä liikkeen välissä pari askelta kehänauhan ulkopuolella. Liikkeiden aloituskohta oli kyllä vähän ärsyttävän lähellä kehänauhaa. Pientä ääntelyä siellä täällä liikkeiden välissä.

Yhteensä 117p ja kolmostulos, sijoitus 3/3 eli päästiin palkintopallille ja saatiin palkintojakin, vaikka oltiin luokkamme huonoimpia.

Sellaista siis tällä kertaa. Itse olen kyllä ihan tyytyväinen suoritukseen ääntelyä lukuun ottamatta. Harmittaa kyllä kieltämättä tämä, kun yhdestä ykköstyloksesta kiinni se TK1. Mutta kyllä me se vielä saadaan.

Yritetään ehtiä vielä kokeeseen ennen Toscan juoksuja, joiden pitäisi alkaa loppukuusta ja treenataan toki ahkeraan. Saatiin myös paikka jalostustarkastukseen syyskuun lopulla, joten toivotaan, että juoksut on ajallaan, että ne ehtii loppua ennen sitä.

Saatan lisätä myöhemmin palkintojenjaossa otetun kuvan, jos satun törmäämään siihen Tamskin sivuilla tai fb-ryhmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)