11.10.2017

Pientä tokoilua

Muutama pieni tokovideo...
Ja kai sitä voisi jotain kuulumisiakin kertoa.

Ollaan nyt lähinnä lenkkien ohessa tehty jotain pientä, kuten istu ja maahan -käskyjen erottelua liikkeestä, pieniä pätkiä seuruuta, luoksetuloja... Missään kentän tapaisellakaan ei olla käyty treenaamassa tuota ensimmäistä videoa lukuunottamatta.

Tokon sijaan ollaan mm. pyöräilty ja jäljestetty. Tosca on hirveän mukavaa pyöräilyseuraa ja kulkee mun pyörän vierellä vapaana. Totesin, että remmin sotkeminen pyöräilyyn aiheuttaa vain vaaratilanteita. Myös ohitukset hoituu ongelmitta vapaana pyörän vieressä. Hirveen helppo, fiksu ja kiva pyörälenkkiseuralainen mulla! Ollaan siis tehty alle 10km lenkkejä Toscan ravivauhdilla. Mulla loppuu kunto ylämäkien kanssa ja niitä tuolla riittää - se vähän hidastaa meitä, kun puolet ylämäestä pitää aina taluttaa.

Uusi purutyyny on Toscasta ihan paras! :)

Jäljestyskin sujuu paremmin nyt, kun olen tajunnut alkaa jarruttaa Toscan etenemistä. Kun vauhti kasvaa, tarkkuus katoaa ja jälki hukkuu. Varmaan pitäisi ottaa pikkuhiljaa janatyöskentelyä ja esineitä mukaan jäljelle. Ehkä siitä tulee vielä ihan hyvä, jos mä en ihan kauheasti mokaile. Uudet paremmat jälkivaljaatkin tarttui kympillä mukaan Wuf.filta, kun edelliset oli vähän liian isot ja myös uusi jälkiliina, joka pitäisi tosin lyhentää, koska 15m on meille iiiihan liikaa.

Esineruutuja... hups? Ollaan tehty joku kaks koko syksynä. Pitäisi varmaan ryhdistäytyä, mutta kohta alkaa jäljestys- ja esineruututreenit jäämään väkisin viikonlopulle, kun metsässä alkaa olla jo pimeää, kun sinne asti työpäivän jälkeen päästään.

Tässä videoilla lähinnä seuruuta, jota nyt kyllä lähdetään rakentamaan ihan alusta. Kontakti ja edistäminen... Meillä ei ole mikään kiire tässä. Ensi vuonna tuskin kisataan möllejä ihmeemmin. Kerätään kunnolla pakka kasaan, ennen kuin lähdetään kokeilemaan.

Videot on poikkeuksellisesti kuvattu kännykällä.

Ensi kuussa meillä onkin ohjelmassa jotain tosi outoa...
Nimittäin kahdet näyttelyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)