19.11.2017

Sopivan

14.11.2017 minulle myönnettiin kennelnimi Sopivan.
Kennelin nettisivut löytyvät osoitteesta sopivan.com


Ensi kesälle onkin sitten vähän erilaisia suunnitelmia! Jos kaikki menee hyvin, jaloissa vilistää lauma pieniä harrastuskoiran alkuja. Toscan pitäisi aloitella juoksujaan maaliskuun puolivälin jälkeen ja nopeasti laskeskeltuna pentujen pitäisi siis syntyä kesän alussa.

Jos pentu kiinnostaa, voi yhteyttä ottaa sähköpostilla: elisa.o.salmi(a)gmail.com

Tosca keskittyy ensi vuonna pentujen lisäksi treenaamaan jälkeä, tottista ja tokon avointa, jotta sitten toivottavasti 2019 päästään kisakentille. Nyt kun tulee SPKL:n lisenssit, meidän ei ehkä ole järkeä aloittaa kisakautta vasta 2018 lopulla. Joten edetään rauhassa ja rakennellaan liikkeitä ja mielentilaa kuntoon.

Pentueesta olisi tarkoitus jättää itselle narttupentu kotiin kasvamaan, joten meidän lauma kasvaa ihan pysyvästikin. Nyt vaan peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin ♥

Toscan kanssa pyöritään ensi viikonloppuna tampereen Hau-Hau DogShowssa molempina päivinä. Saa tulla nykimään hihasta! Mä en pure ;)
         Mielenkiinnolla odotan, millaisia arvosteluja sieltä saadaan. Toscakin on juuri sopivasti (köh...) aloitellut karvanlähtöään, toivottavasti ei ole viikon päästä vielä ihan bikinimallissa. Mutta toisaalta, ei meillä ole mitään suuria tavoitteita, eli rennolla mielellä mennään kehään katsomaan, mitä tuomarit on tällä kertaa mieltä.

Harjoittelun vuoksi käytiin tänään match showssa nappaamassa punainen nauha. Punaisten kehässä ei tullut menestystä, mutta olen Toscan esiintymiseen oikein tyytyväinen, mikä on tietysti tärkeintä.

Palailen viikon päästä näyttelykuulumisten kera :)2 kommenttia:

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)