16.5.2018

Vielä kaksi viikkoa!

Laskettuun aikaan on enää kaksi viikkoa!
Mihin tämä aika oikein menee?Tosca on alkanut jo pyöristyä mukavasti. Mielenkiinnolla odotan, miten suureksi sen maha kasvaa ennen synnytystä! Vielä enemmän toki odotan pentujen syntymää ja sitä, paljonko niitä sieltä tulee ja millaisella sukupuolijakaumalla.

Peruutusten vuoksi saattaisi olla vielä pentuja molemmista sukupuolista vailla kotia, joten jos harrastuskaveri kiinnostaa, laita ihmeessä viestiä! Myös sijoitusnartulle olisi koti hakusessa.

Parhaiten saat yhteyden sähköpostilla: elisa.o.salmi(a)gmail.com
Lisätietoa yhdistelmästä: sopivan.com


Nyt on ollut todella kuumat kelit ja Toscalla selvästi vähemmän virtaa, varmaan sekä kuumuuden että tiineyden takia. Ilmojen viiletessä illalla se jaksaa kyllä lenkkeillä, mutta päivällä se on lähinnä sellaista perässä raahattavaa mallia, kun pitäisi pieni pissalenkki tehdä lähimetsän varjoissa. Muuten se on ihan oma iloinen itsensä, käy tyrkyttämässä mulle lelua leikittäväksi, syö hyvällä ruokahalulla ja niin edelleen.

Onneksi kelit nyt hieman viilenevät, niin jaksetaan käydä ottamassa lisää kuvia viikonloppuna! Hiljalleen alkavat ne oikeat säädöt ja nappulat ja muut löytyä uudesta kamerasta.


Nyt pitäisi saada pentuhuoneen valvontakamera toimimaan.
Saa nähdä miten siinä käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)