14.7.2018

Märkä koira = onnellinen koira

Lotta opetti mut rakastamaan märän koiran hajua.

Märkä koira on onnellinen koira,
ainakin meillä ja toivottavasti jatkossakin.

Kuvat otettu 3.7.2018


Mies halusi ajelulle. Koira pyöri jaloissa sen oloisena, että jotain pitäs tehdä, eikä vaan maata sisällä. Yhdistettiin nämä asiat ja lähdettiin käymään syrjäisellä pikku järvellä.

Kamerakin piti ottaa mukaan, vaikka oli jo vähän hämärää ja muutenkin vähän synkkä, sateinen keli. Se ei näköjään ihan liiaksi haitannut kuvaamista uudella rungolla - vanhalla olisin ollut totaalisen pulassa näissä olosuhteissa.


Lelu on muuten Tigerista!

Erinomainen kepin korvike, eikä kovin kalliskaan.
Mies heitti, minä kuvasin. Erinomainen työnjako.

Toscallakin oli kivaa, uskaltaisin väittää.

Mulla on joku juttu noihin kuviin, missä vettä roiskuu oikein kunnolla. Huomasitte varmaan, että niitä on aika paljon tässä setissä. Sitä täydellistä kuvaa metsästäessä...

Rakastan myös uivia koiria. Toivottavasti mun koirat jatkossakin ui mielellään.Tyytyväinen uimari käärittiin fleecevilttiin automatkan ajaksi, jottei märällä turkilla tule vilu. Tosca on vähän vilukissa, ja kun keli ei muutenkaan ollut kovin lämmin. Ei tee lihaksillekaan hyvää, jos uimisen jälkeen tulee kylmä, vaikka jäähdyttelylenkki toki tehtiin uimisen jälkeen.

Ja tosiaan, kun ei ollut muutakaan takkia mukana, niin sitten sovellettiin. Solmu kaulalle ja solmu mahan alle. Toimi matkan ajan. Tämän jälkeen inspiroiduinkin sitten ompelemaan Toscalle kylpytakin, siitä juttua ja kuvia myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)