23.7.2018

Uimassa Minnin kanssa

Yritän nyt vähän pienemmissä erissä päivitellä näitä kesäisiä kuvia tänne...
Syystä että niitä on PALJON.

Jospa samalla jotain kuulumisiakin yrittäisi kirjoitella.
Kesäloman eka reissu suuntautui mummulaan, jossa vietettiin siskon ja koirien kanssa pari yötä. Koiruudet pääsivät myös uimaan. Tosca on vaan siitä vähän ikävä uimakaveri, että se hakee kaikki lelut, vaikka sitten toisen suusta, jos ei muuten. Jakaa ei voi, eikä vuorotella.

Veikkaan, että tästä asiasta tullaan keskustelemaan Toscan kanssa PALJON sitten joskus, jos/kun lauma kasvaa. Tällä mun jo seitsemisen vuotta kestäneellä huonolla pentuonnella en vielä uskalla toivoa mitään, mutta kai sen huonon onnen on joskus pakko loppua?

Jotkut kuvat päätyy editoitavaksi ihan vaan hauskojen ilmeiden takia!Tänään juhlitaan muuten Toscan 5-vuotis syntymäpäivää! Mennään taas ottamaan synttärikuvat samaan tuttuun paikkaan, jossa ne on otettu kahtena edellisenäkin vuotena. Niitä kuvia koitan saada blogiin tässä piakkoin, ehkä jo illalla, jos vaan ehdin ja jaksan.

Samalla reissulla käydään vähän shoppailemassa jotain synttäriherkkuja ja punnitsemassa Tosca ekan kerran leikkauksen jälkeen. Ja ehkä joku lelukin ostetaan, vaikka niitä on kyllä meillä jo ihan liikaa.

Hyvää syntymäpäivää rakas Toscapulla ja sisarukset siellä Englannissa jossain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)