1.4.2019

Ringa 5kk

Ringa täytti 27.3. viisi kuukautta,
käytiin sen kunniaksi ottamassa vähän kuvia ihan kahdestaan pennun kanssa.Hyvin se on oppinut tämän poseeraamisen ja paikallaan pysymisen. Paljon pienemmällä vaivalla, kuin kuvittelin. On se vaan hieno pentunen, helppo, nätti ja kiva, ja rakastaa aivan kaikkia.
Korvatkin on tällä hetkellä hyvin mallillaan, olleet jo varmaan pari viikkoa irti liimauksista ja näyttävät edelleen tältä kuin näissä viikko sitten otetuissa kuvissa. No, niitä juoksuja odotellessa sitten... Ehtiihän ne vielä yrittää pystyyn nousta, mutta toivotaan parasta.

Hampaita vaihdetaan kovaa vauhtia, lattialta on talteen löytynyt yksi kulmahammas ja yksi poskihammas. Kivoja muistoja pentuajasta, olen suunnitellut niiden jatkokäyttöä esim. koruksi kirkkaaseen koruhartsiin valamalla, saa nähdä toteutuuko ikinä... Mulla kun on näitä projekteja muutenkin jo melkoisesti.

Käytiin tuossa 30.3. kakaran kanssa ekassa match showssa ikinä. Ollaan ihan naurettavan vähän treenattu näyttelyjuttuja, mutta saatiin punainen nauha. Ringa oli tuomarin sanoin pariaan valmiimpi! Eikä se parikaan huonosti esiintynyt. Automaattipentu, mistä lie oppinut tänkin homman, Tosca varmaan kertonut miten pitää mennä... Ja hyvin malttoi väkijoukon keskellä keskittyäkin siihen olennaiseen. Pääsen tämän kanssa ihan liian helpolla.

Kuvatodisteita ei mätsäristä ole, sen enempää mitä yhden hassun itse ottamani punainen nauha -kuvan laitoin instagrammiin. 

Ensi kuussa Ringa onkin jo puolivuotias, mihin tää aika oikein menee?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)