30.5.2019

Blogi koki pienen uudistuksen

Kävin muutama päivä sitten ottamassa uusia kuvia (julkaisen niitä myöhemmin lisää). Inspiroiduin uudistamaan blogin ulkoasua, kun sain otettua asiallisen ryhmäkuvan ja yksilökuvat jokaisesta. Oli jo aikakin, edellistä ulkoasua on merkintöjen mukaan katseltu jo kesästä 2017 asti. Nyt saatiin siis viimein myös nuo trikit mukaan ulkoasuun.

Ihan niin inspiroitunut en ole kuitenkaan ollut, että olisin saanut kennelin nettisivujen ulkoasua päivitettyä, se saa odottaa vielä - haluan uusia treenikuvia, ehkä sitten...

Otetaanpa huvin vuoksi pieni katsaus siihen, miltä täällä on näyttänyt ennen! Olen ottanut ainakin melkein kaikista ulkoasuista screenshotteja talteen, niihin on hauska palata vuosien jälkeen. Voi ehkä kokea jollain tavalla edistyneensä, ainakin kun verrataan tuohon ihan ensimmäiseen versioon. Nuo muut nyt on edelleen omaan silmään ihan siedettäviä.

Tämä oli ilmeisesti se ensimmäinen Toscan tulon jälkeen.
Olin ottanut screenshotin juuri ennen ulkoasun uudistamista.

Tästä löytyi päivämäärä 31.1.2016, Tosca oli ollut mulla alle kuukauden.

Tältä on näyttänyt 24.8.2016 alkaen.

Tämä ulkoasu tuli käyttöön jotakuinkin 25.6.2017

Ja tässä sitten tämä nykyinen, jonka sain aikaiseksi tänään.

Olen vähän kriiseillyt sen kanssa, kun blogin nimi on Koirankuonoja, mutta kennelin nimi olisi kiva saada kuitenkin mukaan. Joten olkoot nyt tuommoinen ainakin jonkun aikaa. Jos jättäisin blogin nimen kokonaan pois, pitäisi melkein sitten muuttaa myös blogin osoite ja pelkään, että kaikki eivät sitten enää löytäisi takaisin tänne. Myöskin pitkin nettiä pyörivät linkit menisivät kaikki rikki. Joten olkoot tällä osoitteella, ja tuo nimikin nyt sitten roikkuu mukana. Eipä se kai ketään haittaa.

Samalla päätin sitten uudistaa tuota oikeassa reunassa olevaa palkkia ja heittää siihen linkilliset kuvat koirista. Mun omaa naamaa nyt ei sitten näy missään tässä ulkoasussa, mutta tuskinpa sitäkään kukaan jää kaipaamaan. Sen näkee sitten tuolta Emäntä-välilehdeltä, jos se kiinnostaa.

Semmoista tällä kertaa :)

Olen suunnitellut siskon kanssa reissua treenikentälle, kameran kera. Joten jospa niitä treenikuviakin saatais jonain päivänä tänne. Seuraavaksi kuitenkin niitä nurmikenttäkuvia, joista muutama ulkoasussa jo näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)