5.7.2019

Vargan veli

On kiva omistaa ns. suomikoira, kun pääsee näkemään lähisukulaisia!

Vargan veli Lenni kävi meidän luona leikkimässä kesäkuun puolivälissä, tässä muutama kuva sisaruksista. Lisäksi Kuopion erkkarissa on paikalla melkein koko pentue! Päästään ottamaan joku ryhmäkuva näistä. Tai ainakin yritetään...



On ne vaan niin saman näköiset! Että onneksi on pannat kaulassa, tunnistaa nopeallakin vilkaisulla kumpi on kumpi. Sopivasti sattui vielä tuommoiset oikein stereotypiset "tyttö-poika-värit" pantoihin :D Eiköhän niistä sitten isompana löydy enemmän sukupuolileimaa ja kokoeroa. Tuolloin Varga oli vielä Lenniä isompi, mutta eiköhän nuo veljet ala piakkoin kiriä ohi. 



Isältä peritty "aina katollaan" -geeni tuntuu löytyvän Vargasta...



Naperoilla oli alkuihmettelyn jälkeen oikein hauskaa, kuten kuvistakin varmasti huomaa! Valo oli sinä päivänä hankala, suora auringonpaiste, joka teki kuvaamisesta ja erityisesti kuvien jälkikäsittelystä haastavaa. Joistain kuvista oli todella vaikea saada normaalin sävyisiä. Aurinkoinen päivä ei todellakaan ole valokuvaajan paras kaveri. Lämmin päivä myös selvästi verotti pentujen jaksamista, mutta kyllä ne ihan hyvin siinä silti juoksivat ja painivat aikansa.




Tässä kohtaa on hyvä myös muistaa, että keväiset RINGAN pentutreffikuvat on edelleen käsittelemättä... Ajalta, kun Varga ei vielä ollut meillä! Maaliskuulta! Muuten olenkin jo aika hyvin saanut editointijonoa lyhennettyä. Uusia kuvia pitäisi päästä kyllä kuvaamaan pian, kunhan sopiva ajankohta ja keli sattuisi kohdalle. Sellainen puolipilvinen, mielellään.



Tämä on nyt mennyt aika valokuvapainotteiseksi, mutta haittaako se? Kuulumisia tulee kerrottua siinä sivussa, eikä me mitään ihmeellistä olla toisaalta tehtykään, niin että siitä hirveästi tekstiä saisikaan. Yritetään lisää videoita ja treenipostauksia... Mätsäreissäkin on tarkoitus käydä nyt tässä ennen näyttelyitä. Joihin on enää kuukausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)