23.8.2020

Muutama treenikuva

Yritän kaivaa kadonnutta treenimotivaatiota hiljalleen esiin...

Kyllä tässä on laiskoteltu jo riittävästi. 
Tosca teki ihan superit jäävät ja erotteli ne myös toisistaan ihan superisti. Seuruussa edistää edelleen, enkä varmaan jaksa sitä ikinä korjata, keskitytään mielummin kontaktiin ja mielentilaan. Ruudusta se ei tajua tuon taivaallista, vaikka on muutamalla vähän erilaisella tekniikalla koitettu. En haluaisi targettia, mutta varmaan sitä on pakko kokeilla seuraavaksi.

Tosca treenaa tokoa ja rallya, ja olen vakavasti päättänyt mennä sen kanssa ensi vuoden puolella rallykisoihin. Sehän osaa alokkaan jutut ihan heittämällä, kun vaan ohjaaja muistaisi radan ja osaisi kyltit... Ja siitä tokon avoimesta puuttuu pääasiassa vaan se ruutu.
Ringa oli alkaneista juoksuistaan huolimatta ihan super ihana ja iloinen ja energinen ja keskittyi hyvin. Pomppi innosta! Ennenkuulumatonta! Teki hienosti kaikkea, nouti ensimmäistä kertaa ikinä noutokapulaa (kyllä... ja se on melkein 2-vuotias...) ja tutustui merkin kiertoon ensimmäistä kertaa tötteröillä - muita asioita on kyllä kierretty lenkkien ohessa. Mutta kun se treenimotivaatio on ollut vähän hukassa käytännössä koko Ringan eliniän ja jo sitä ennen, niin ei me nyt ihan ens viikolla olla kokeisiin menossa.

Ringa treenaa tokoa ja rallya ja tekee varmaan myös BH:n jossain vaiheessa, vaikka ei ole palveluskoirakokeisiin menossa. Ellen innostu vääntämään peltojälkeä...
Vargan kapulan pito etenee, kuten kuvasta näkyy. Jenni teki kivat pohjat sille, kun vierailimme Pori KV:n yhteydessä. Myös seuruu etenee, ja en ole ehkä vielä onnistunut pilaamaan sitä, vaikka tässäkin tuli heti kuvien perusteella sanomista, että käsi irti sieltä kyljestä. Luoksetulo on vauhdikas.

Lisäksi Varga teki vesipelastukseen liittyvää vientiä, eli vei patukkaa ohjaajalta toiselle (minä ja siskoni). Se toimi myös erinomaisesti. Sitten kun se vielä toimisi vedessäkin...

Vargahan siis treenaa tokoa/tottista, EI rallya, mutta jostain syystä osaa mun koirista parhaiten rallyssa tarvittavan "väärän puolen" seuruun... Ehkä se tekee rallya sitten joskus eläkelajinaan. Alkaa meinaan olla ihan riittävästi lajivalikoimaa, kun laskee nuo ei kentällä treenattavatkin.
Tosiaan, Varga ja Tosca ovat treenanneet tänä kesänä (minullekin) uutena lajina vepeä eli vesipelastusta. Käymme treenaamassa sitä Ikaalisissa asti, Ikaalisten Seudun Kennelkerhon riveissä. Hirveen kiva laji ja ehdottomasti jatketaan ensi kesänä myös.

Varga on myös tehnyt muutaman jäljen (kiitos Jenni, tästäkin). Oon vaan itse sen kanssa ihan kädetön.

Lisäksi Varga on menossa kokeilemaan pk-viestiä! Olen halunnut kokeilla sitä siitä lähtien, kun vasta haaveilin omasta koirasta! Toscasta vaan ei viestikoiraksi ole, eikä kyllä sen puoleen siskontytöstäänkään. Mutta Vargasta saattaisi olla.


Nyt kun näitä tokoilukuvia on saatu pitkästä aikaa, niin seuraavaksi haluaisin tehdä videot jokaisesta! Ja kuvia vepe-treeneistä ennen kuin ne loppuu tältä vuodelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)