3.2.2018

2 vuotta yhdessä

Kuukauden verran myöhässä kirjoittelen...
6.1. tuli kaksi vuotta täyteen yhteistä matkaa rakkaan puikkokuononi kanssa ♥
Tällä kertaa vuosipäivää vietettiin käymällä ensimmäistä kertaa ikinä nahkacollieiden kimppalenkillä, jossa oli yhteensä viisi nahkaa ja neljä muunrotuista. Alussa Tosca ärähti parille liian tunkeilevalle koiralle ja sen jälkeen se juoksi porukan mukana ihan tyytyväisen näköisenä lumisessa metsässä, eikä haitannut, vaikka joku kaveri juoksi vähän päin tai muuten oli ihan kyljessä kiinni.

Oli kivaa ja mennään varmasti uudestaankin, nyt tässä ennen juoksuja/pentuja ja sitten toivottavasti pennun kera syksyllä! Yllä muutama kännykkäräpsy lenkiltä.

Lenkin jälkeen napattiin kotipihassa nämä muutamat alla olevat kuvat ihan järkkärillä. Joka alkaa muuten aika pahasti olla tiensä päässä, onnistuneita liikekuvia sillä ei saa enää käytännössä ollenkaan ja paikallaan olevaa koiraakin kuvatessa tarkennus osuu yleensä ihan muualle kuin siihen koiran naamaan. Onhan sillä ikääkin toisaalta jo 9 vuotta. Päivitys uudempaan runkoon olisi tarpeen ennen kesää ja pentuja.


T oli vähän naku karvanlähdön jäljiltä, huomaa kaulasta.


"Laita jo se kamera pois ja ala tulla!"

Kokeilin huvikseni miltä T näyttäis vähän erilaisiin asentoihin väänneltynä

Vähän jotain sakemannityyliä tässä asennossa?

Opeteltiin samalla tässä asennossa pysymistä,
kun menen kauemmas ottamaan kuvan.

"No ei oo ees vaikeeta" t. Tosca

Lisää kuvapainotteisia postauksia tulossa pian :) Toivottavasti kuvat ei kyllästytä. Koitan kyllä jotain kirjoitellakin, vaikka ei meidän elämässä mitään kovin jännittävää ole just nyt tapahtunutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)