9.3.2020

Kuvia Vargasta osa 3

Tiesittekö, että Varga harrastaa lentämistä?
Kohti mun naamaa, hampaat edellä?

Jos ette, niin nyt tiedätte.

Opetin siis joskus Vargan haukkumaan lelun avulla, sen kummempia miettimättä. Aika helposti se ääni lähti sieltä tulemaan. Aluksi se haukkui ihan nätisti maassa, mutta jossain vaiheessa tämä lentäminen astui kuvioihin ihan itsestään. Joten nyt mulla on sitten tälläinen kiva helppo mukava, kohti naamaa huutaen syöksyvä koira. Joskus vielä on hampaat katki tai naamassa tikkejä. Mulla, ei koiralla. Mut sellasta se kuulemma on, käyttökoirien kanssa. Enkä mä sitä hillitymmäksi muuttaisi, kuitenkaan.
Kyseisenä päivänä Varga tapasi tämän kuvissa esiintyvän purutyynyn ensimmäistä kertaa. Tämä on sen ensimmäinen kosketus mihinkään juuttikankaiseen leluun, aiemmin Varga on leikkinyt keltaisella kankaisella "pentupurutyynyllä" ja toki kaikenlaisilla muilla leluilla. Ei jäänyt ensimmäisellä kerralla ihmettelemään, et mikäs tämä on ja voiko tätä purra. Ihan hyvä merkki, vaikka näissä leikkimisjutuissa muuten onkin vielä kaikenlaista kehitettävää ja hienosäätöä.Hampaat näyttäis olevan tallella...

Vargan kanssa touhutessa ei kyllä tule hetkeksikään tylsää. Kuuma tulee! On menoa ja meininkiä. Sen kanssa ei suinkaan ole aina kivaa tai helppoa. Sen kanssa on useimmiten hiukan vaikeaa, ja tarkkana saa olla vähän joka asiassa. Joskus omat taidot loppuu kesken. Lyödään luisia päitämme yhteen, enemmän tai vähemmän kirjaimellisesti. Mutta on sen kanssa tekeminen silti niin mageeta, et mä en kestä. Siinä on ainesta vaikka mihin - olisipa vaan ohjaajassakin. Kai sitä tekemällä oppii, kuitenkin?Nyt olis tältä erää Vargan synttärikuvat esitelty. Parhaat palat niistä. Toivottavasti saadaan pian uusia treenikuvia, koska nehän on ihan parhaita kuvia. Kukaan ei jaksa loputtomiin katsoa niitä poseerauskuvia, vaikka nekin ihan kivoja on ja kolmen kanssa niihin saa jopa jotain vaihtelua.

Seuraavaksi meillä otetaan työstöön varmaan merkin kierto ja kapulan pitäminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)