9.10.2016

Kuvapläjäys

Ei ole tullut hetkeen kirjoiteltua.
Tässä on ollut paljon töitä ja muuttoa ja muuta...

9.10.

9.10. 

Tänään sain otettua Toscasta jokseenkin kelvolliset rakennekuvat, ihan ilman apukäsiä. Joo, puussa oli oravia. Kiitos niille näistä! Joskus niistäkin jotain hyötyä. Toscahan kyllä kiipeäisi niiden perässä puuhun, jos vain pystyisi, että huvia niistä riittää. Tekee se hienoja ninjaloikkia puuta kohti, mutta suoraa männyn runkoa harva koira pääsee ylöspäin - onneksi.

6.9. - se ei vaan voi näyttää normaalilta selfieissä!

18.9. - tasapaino toimii

Ei olla kummempia puuhailtu, kun tosiaan olen ollut kiireinen töiden ja muuton kanssa. Muutetaan onneksi ihan lähelle, kilometrin päähän vain, tämän kuun aikana. Lenkkien ohessa on kuitenkin treenailtu juttuja ja alkaa intoa tekemiseen löytyä ihailtavan paljon. Seuruu on vähän rikki - edistää, irtoaa sivulle, huono kontakti, väärä ajatus koko touhusta jne. Muuten toimii kaikki aivan super. Täytyisi joku edes yksittäinen koulutuskerta keksiä, jos joku osaavampi keksisi, miten tuon seuruun korjaisi. Jos sen saisi kuntoon, niin tuohan olisi käytännössä valmis tokon alokkaaseen. Nyt ne kaukotkin taas toimii, yllättäen, jopa 10m päästä.

Tosca on myös oppinut käyttämään ääntään! Onneksi pääasiassa vain yllyttäessä ja vapautuskäskyn saatuaan. Tuntuu, että samassa on tullut kaupanpäälle vähän parempaa asennetta ja fiilistä ja kaikkea pientä kivaa tekemiseen, joten en ollenkaan valita. Mun puolesta se saa olla vaikka kuinka hurja ja riehakas pieni löllie, kunhan tekee hommia asiallisesti ja hiljaa. Joten suunta on ehdottomasti hyvä!
        Nyt se tulee parhaillaan jo hyppimään päin ja haukkuu samalla. Kyllä, saa todellakin olla vähän röyhkee ja muuta, pieni itsetunnon boosti tekee tuolle ihan hyvää. Se alkaa myös kestää samalla sitä, kun kerron, että ei käy. Se yrittää uudelleen. Ja uudelleen. Vähän inisee, että ääää ku emmää nyt onnistu, ja sitten yrittää vielä.

Niin ja lelun tai namien kanssa treenatessahan se ei hauku, ellei yllytä/pyydä. Mutta toimii sosiaalisella palkalla ihan super ja jos ei vapauta (kuten kisoissa), ei hauku tai riehaannu liikkeiden välissäkään. Että juuuuuu, kukas tätä on käyny kouluttamassa mun töissä ollessa?

20.9.

20.9.
Ja sitten kuvapläjäys, kun oltiin Toscan kanssa vanhempieni luona 27.9. ja otin pitkästä aikaa ihan järkkärillä kuvia! Treenattiin myös ja Tosca teki pienen namiruudun pitkästä aikaa, siitä on videokin (laitan sen postauksen loppuun).


Ei, ei ja ei. Toscaa ei nyt huvita. Ei oo oravia puussa...

"No tuu ite tänne pönöttään nii katotaan onko kivaa!"


Kaunein ♥

Aika basass ? 
Oma suosikkini kuvista :)

Hurrrrja

Ja vähemmän hurja... :'D

Ja sitten se video. Videon toisessa klipissä on tosiaan ääniä, mun puhetta ja Toscan haukahtelua, että tiedätte, ettekä ehkä väännä ääniä täysille :D Namiruudussa T pysyi superhyvin ja lähti sieltä vasta, kun namit loppui, ei siis käynyt edes tallatun alueen ulkopuolella tarkistelemassa. Ja näitä ei siis olla tehty montaa. Videolla näkyy vain pieni pätkä keskeltä nuuskuttelua, ei siis aloitusta eikä lopetusta.

Maahanmenossa se oli hitaampi kuin normaalisti ja haukkuminenkin oli kerrassaan laimeaa. Totesin, että mun kännykkään keskittyminen saattoi häiritä. Mutta onhan se nyt silti ihan kohtuullinen.


Viikon päästä sunnuntaina meillä onkin luonnetesti,
palaillaan siis toivottavasti sen jälkeen asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)