10.5.2018

Loading puppies .... 66,6%

Kuusi viikkoa mennyt.
Kolme jäljellä.

Kyllä siinä jo jotain muutoksia näkyy :)

Tosin vauhdissa ei juurikaan...
Kuten kuvista näkyy, käytiin kuvailemassa. Mitäpä muutakaan sitä ylimääräisellä vapaapäivällä (eli helatorstailla) tekisi?

Vieläkään ei pennut paljoa vauhtia hidasta. Hyvä vaan että liikkuu, mutta joku vois sille kertoa, että vois jo vähän rauhottua. Edes sen verran, ettei enää loikkisi ojien ja muiden yli katsomatta yhtään miten laskeutuu... Kun en mä viittisi sitä remmissäkään pitää, kun se liikkuu itekseen paljon enemmän ja paremmin ja mielummin. Saa mennä omassa tahdissaan, joka tosin pääasiassa on ihan rauhallinen, MUTTA sitten tulee näitä hyviä päähänpistoja...


Vielä on opittavaa tuosta kamerasta niin paljon. Mutta jospa tässä pikkuhiljaa. Ehkä saan pennuista edes jotenkuten siedettäviä kuvia - ainakin parempia kuin vanhalla. Onneksi ne eivät ihan pienenä vielä liiku kauhean kovaa vauhtia... Aloin jo kyllä haaveilla paria uutta putkeakin!

Nämä kuvat on muuten otettu Tamronilla (17-50mm 2.8). Täytyy kokeilla, tekisikö se asteen nätimpää jälkeä hieman pienemmällä aukolla. Mulla on ongelma, kun tuntuu, ettei mikään kuva ole riittävän skarppi, vaikka tarkennus olisi juuri siellä missä pitääkin. Vanhalla kameralla sitä ei huomannut.
"Siis MITÄ sä laitoit mun nenälle?!"


Postiakin on tullut: Pentuaitaus ja pentujen ruokakuppi ja muuta pientä tarviketta Zooplussalta. Valvontakamerakin odottaa postissa, että sen sieltä noutaisin.

Pentuhuoneen oveen tulevaan porttiin täytyy pyytää iskältä yksi osa kadonneen tilalle samalla kun menen käsittelemään pentulaatikon osia vanhempieni luokse. Olen myös suunnitellut punovani kangassuikaleista leluja pennuille, koska kangasta kyllä löytyy enemmän kuin ehdin ikinä ommella.

Rakennekuvien ottaminen yksin on ihan kamalaa!
Mutta onpahan edes jotain mistä seurata mahan kasvua.


Mites me saatais lisää porukkaa tänne blogiin? Olisko joku arvonta kiva?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)