2.8.2020

Varga Porissa


Varga pyörähti ensimmäistä ja viimeistä kertaa junnukehässä Pori KV:ssa. Tuloksena sieltä EH JUK4! Varga oli kehässä kivasti, ei sen kummempia kevätjuhlaliikkeitä.

Näyttelystä ei kuvia valitettavasti jäänyt muistoksi.


Tuomarina Helin Tenson.

Arvostelu:

Sopivat mittasuhteet & luusto. Hyvä pään pituus. Otsapenger saisi olla korostuneempi & alaleuka vahvempi. Hieman löysä kaulanahka. Kauniit korvat. Hyvä ala- & ylälinja & turkki. Hyvä häntä. Niukat etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella.Näytelmien jälkeen suuntasimme Yyterin koirarannalle, vihdoinkin!

Olen haaveillut siellä käymisestä jo vuosia ja mikäs sen parempi koira sinne mukaan, kuin Varga, joka on aina niin mutkaton ja fiksu tuntemattomienkin koirien seurassa. Se ei provosoidu mistään, eikä provosoi ketään, eikä ole heti ensimmäisenä juoksemassa muiden luokse. Sopiva annos sosiaalisuutta ja välinpitämättömyyttä. Sen kanssa on vaan niin stressitöntä, helppoa ja mukavaa tavata muita koiria!
Seuraavan kerran ollaankin sitten Collie-erkkarissa pääkaupunkiseudulla, jossa nuoriso menee nuortenluokkaan ja Tosca epäviralliseen lassieluokkaan.

Ensi kesästä lähtien Toscakin pääsee ainakin muutaman kerran virallisiin kehiin, kun veteraani-ikä tulee täyteen, mutta siihen asti se saa pitää pystykorvansa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)