12.7.2017

Ensimmäisen ALO1:n video

Ensimmäisen ALO1:n video on lisätty postaukseen.

BH:n ja toisen ALO1:n videot odottavat vielä käsittelyä ja lisäksi on läjäpäin agilityvideoita. Näiden lisäksi on myös järkyttävä määrä uudempia ja vanhempia järkkärikuvia odottamassa editointia. Huhhuh. Mutta sain nyt sentään yhden videon aikaiseksi!

Tänään meillä on Toscan kanssa mittaustilaisuus, jossa katsotaan ihan kunnolla tuon korkeus. Ihan vaan koska kiinnostaa. Kyseessähän on siis agilitykoirien virallinen mittaustilaisuus ja maksaa ihan huimat 2 euroa, joten miksi ei.

Seuraavaksi tokokokeeksi on harkittu Ikaalisissa 21.7. Kurtin tuomaroimaa tokokoetta, johon ollaan nyt varasijalla. Toivotaan, että meille paikka aukeaa. Seuraava mahdollisuus on 1.8. Tamskilla Vesa Kallion tuomaroimana. Sinne ei toki mennä, mikäli koepaikka ja ykkönen irtoaa 21. päivä, kun avoimeenkaan ei liikkeiden puolesta voida siirtyä vielä.

Avoimessa isoimmat puutteet meillä on jäävä istuminen, jäävä seisominen ja ruutu, joista viimeistä ei ole edes esitelty koiralle vielä, vaikka sellainen kotoa löytyykin. Paikalla istumista ja seuruussa juoksukäännöksiä ei olla myöskään juurikaan treenattu. Nouto ja merkin kierto saattavat toisinaan aiheuttaa liikkeelle lähtiessä haukahduksen, mutta muuten toimivat kyllä. On siinä vielä työtä. Ehkä sitten ensi kesänä startataan avoimessa.

Toscan juoksuja odotellaan elokuun lopulla alkavaksi, joten olisihan se kiva saada se TK1 ennen sitä. Vaikka onhan siinä sitten vielä syksyä jäljellä juoksujen jälkeen ja ilmeisesti ne hallikokeetkaan nyt ei ihan mörköjä ole, kun sieltäkin se ykkönen irtosi. Omaan silmään sillä ei näytä olevan juuri merkitystä Toscan tekemiseen, että oltiin sitten hallissa tai kentällä.

Nyt treenataan ahkerasti paikkista ja koitetaan muista liikkeistä fiksailla niitä ongelmia, mitä on kokeissa esiintynyt. Meidän toinen agilitykurssikin loppui juuri, pidetään nyt varmaan kesä- ja juoksutaukoa ja katsotaan, jos kurssit jatkuu syksyllä. Keskitytään nyt näihin ulkoilmaharrastuksiin, tokoon/tottikseen, jälkeen ja esineruutuun, kun on kesä. Tätä kirjoittaessani tosin tulee vettä taivaalta ja on 15 astetta lämmintä...

Toivottavasti jaksatte odotella videoita ja kuvia vielä hetken :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)