10.7.2017

Toinen ALO1

Kisailtiin meidän toinen ykköstulos viime sunnuntaina.
Seuraavasta saadaan TK1!

Oltiin TAMSKin hallilla kokeessa (kyllä, hallikoe keskellä kesää), tuomarina viime viikonlopulta tuttu Harri Laisi, joka tuntuu suosivan paikkamakuun pitämistä ennen yksilöliikkeitä ja yksilöliikkeiden suorittamista ihan satunnaisissa järjestyksissä. Muuten ihan mukavan oloinen tuomari.

Tässä kokeessa liikejärjestys oli seuraava: paikkis, jäävä maahanmeno, luoksetulo,  seuruu, este, kapulan pito, kaukot.

Aika moni koira haisteli hallin pohjaa, en tiedä mitä siellä oli / oli ollut. Toscallakin nenä kävi muutaman kerran maassa, mutta ei onneksi pilannut meidän suoritusta.

Pakollinen palkintolelu-poseeraus (ja märkä koira!)

Paikkamakuu 5,5
Nousi istumaan, mutta ihme ja kumma ei seisomaan ja painui takaisin maahan hetken mietiskeltyään asiaa. Vinkui hieman.

Seuraaminen 8,5
Saatiin kehuja juoksuosuudesta, muuten oli kuulemma tasainen suoritus, mutta vähän varmaan väljä ja veikkailen että yleisestä tahmaisuudesta kanssa vähän rokotti.

Jäävä maahanmeno 9,5
Ei mitään hajua mistä puoli pistettä lähti.

Luoksetulo 9
Vinoutta eteentulossa ja loppuperusasennossa.

Kapulan pito 10
Jess!

Kaukot 10
Tää numero ilahduttaa mieltä kyllä suuresti! Monesti nollattu tai muuten tapeltu tän liikkeen kanssa.

Este 9,5
Vinoutta taas, kuten luoksetulossa.

Kokonaisvaikutus 8,5

Yhteensä 169,5 pistettä ja meidän toinen ALO1-tulos!Sijoituttiin kolmansiksi ja palkinnoksi tuli lelu ja nameja sekä mulle että Toscalle.

Kiusallani laskeskelin, että 10 pisteen paikkiksella oltais saatu 187,5 pistettä. Yksilöliikkeiden taso oli nyt kyllä erittäin jees! Mutta tärkein on se, että tällä kertaa meidän tekeminen riitti ykköstulokseen paikkamakuun virheestä huolimatta. Paikkiksessa kerroin 4 tekee siitä oikeastaan kokeen tärkeimmän liikkeen, jonka nollaaminen on suoraan hei hei ykköselle, ellei kaikesta muusta saa kymppiä.

Seuraavalla ykköstuloksella lunastetaan sitten se TK1 ja sitten onkin vuoden tärkeimmät ja suurimmat tavoitteet saatu pakettiin. Toivotaan nyt, että siinä onnistutaan. Sitten jäädään tyytyväisenä kisatauolle ja treenaillaan avoimen luokan ja pk-puolen juttuja. Paikkista tehotreenataan!


Kisojen päätteeksi napattiin sisko ja Minni-corgi kyytiin ja ajeltiin vanhempien luo - tytöt pysyi nätisti melkein kylki kyljessä istumassa yhteiskuvan ottamista varten! Wau! Ja makasivat myös nurmikolla melkein vieretysten ihan oma-aloitteisesti ja vähän vedettiin myös rallia pitkin pihaa, vaikka kuuma keli kyllä verotti jaksamista. Iso harppaus on tultu siitä, kun Toscaa ärsytti perässä roikkuva ja ympärillä hyppivä corgikakara ja Minni ei malttanut jättää Toscaa sekunniksikaan rauhaan. Nythän ne on jo ihan kavereita.

Video lisätty jälkeenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)