5.7.2018

Uimassa

Paluu normaaliin arkeen tuntuu tylsältä,
vaikka meillä onkin ollut ihan kivaa.

Kokoajan vaan miettii sitä, mitä VOIS OLLA.

Pentuja...

Mut kun ei ole.

Paras sinnepäin-rakennekuva mitä sain yksinään otettua tällä kertaa.


Tosca pääsi ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimaan, kun leikkauksesta oli kulunut reilu kolme viikkoa. Heittelin sille lelua ihan vaan muutamia kertoja, koska se on tosiaan ollut useamman kuukauden vähemmällä liikunnalla. Tästä sitä sitten lähdetään taas nostamaan, sekä koiran että omistajan kuntoa. Kaikessa rauhassa, ei meillä kai ole kiire mihinkään.

Ilmeisesti uiminen ei väsyttänyt vielä riittävästi, kun lelun kanssa piti juoksennella ympäriinsä - en siis edes heittänyt, se vaan juoksi. Ei se hirveästi "vaan juokse" jossei sillä ole syytä. Että vissiin oli ihan kivaa uimassa, kun sitä riemua riitti uimisen jälkeenkin vielä.

Ja mä olen kyllä nauttinut uudesta kamerasta suuresti, vaikka harmittaakin, etten sitten päässytkään niitä pentuja sillä kuvaamaan, kuten oli tarkoitus. Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, kuvat ovat ainakin suurinpiirtein tarkkoja! Ja ai että, liikkuvan koiran kuvaamisessa uuden rungon sarjakuvausnopeus on kyllä sellainen, mistä muistaa iloita ihan joka kerta, kun kuvaamaan lähtee.Postauksen kuvat otettu 28.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)