1.3.2017

Uimista, viehejuoksua ja mätsäri

Käytiin kokeilemassa paljonko collie kulkee.
Ei kylläkään saatu aikaa, kun neiti kääntyi takaisin ennen maalia.


Teivon raviradalla oli tosiaan lauantaina 25.2. Eläinavustaja Ry:n järjestämä Talvirieha, jossa oli mm. match show ja vieheen vetoa. Osallistuttiin molempiin. Ja lisäksi oli myyntiä, näytöksiä, heppa-ajelua ja muuta sellaista.

Mätsäreistä saatiin punainen, punaisten kehässä ei sijoituttu. Tosca oli ihan oma fiksu itsensä ja esiintyi ihan näppärästi, ei siinä sen kummempaa. Odotteluajalla sieti hämmentävän hyvin kaikki haistelemaan (luvatta) päästetyt koirat ja hengasi pääasiassa hyvin rauhassa mun jaloissa, mistä olen erityisen tyytyväinen. "Ei minkään" tekeminen kun on Toscalle vähän vaikeaa tuollaisissa paikoissa.

Teivossa vedetään viehettä kesäkaudella kerran viikossa, näin olen kuullut. Olisi tarkoitus kesällä käydä rallittelemassa vieheen perässä useamminkin. Hauskaa puuhaa, hyvää treeniä ja kivaa vaihtelua meidän muille aktiviteeteille.

**********

Talviriehaa edeltävä tiistaina käytiin siskoni, Toscan ja Minni-corgin kanssa Taidoggaan koirauimalassa Kangasalla. Minnille toka kerta, Toscalle ensimmäinen. Kumpikin uiskenteli vartin.

Tosca alkuun ravasi ympäri allasta ja haukkui, eikä astunut askeltakaan rampille. Pienellä houkuttelulla se meni kyllä sitten rampille ja uittajan avustuksella veteen asti. Jokusen kertaa avustettuna ja sitten se jo hyppäsikin tutulla tyylillä veteen - ah, olisipa jo kesä!Allekirjoittanut on onnekkaasti päässyt työelämään, ainakin hetkeksi, mutta aikaa koiran kanssa treenaamiselle on silti onneksi löytynyt ja pikkuhiljaa valoakin alkaa riittää työpäivien jälkeenkin. Tokoiluvideoita olisi useampiakin, saa nähdä saanko niitä ikinä editoitua. Kun valokuviakin olisi varmaan ainakin viideltä kuvauskerralta editoimatta... Ihan kaikkeen ei aika ja jaksaminen riitä näköjään, tämä editoitavien tilanne tosin kasaantui jo ennen työpaikan saantia tällaiseksi.

Kisoja on meille maaliskuussa jo kiikarissa (1x toko ALO, 1x mölliALO, 1x BH) ja huhtikuun kalenteri suorastaan pullistelee tokokisoista, joten käytiin eilen pitkästä aikaa valvovan silmän alla tekemässä vähän juttuja Trapets:in ryhmätunnilla. Näillä näkymin jatketaan tiistaisia ryhmätunteja ainakin nyt jonkun aikaa.

Ehkä nyt voisin editoida muutaman kuvan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)