5.3.2020

Kuvia Vargasta osa 2

 Kuvapostausten kakkososassa onkin sitten kauan kaivattuja treenikuvia! 

Vetäistiin ihan pienet treenit ihan siitä ilosta, että pitkästä aikaa oli mahdollista saada muutama treenikuva. Kuvat on siis ottanut siskoni, joten kiitokset hänelle niiden kuvaamisesta. Ja joo, niissä on silti mun vesileima, ihan luvalla.

Vargalle löysin jostain kaupasta pitkälenkkisen 45cm ketjupannankin, jo aikoja sitten. Aiemmin meillä on ollut (Toscan käytössä) vain sellainen vähän lyhyempilenkkinen malli. Yleensä kaupoista löytyy ketjupantoja vain koosta 50 ylöspäin ja nehän putoavat näiltä mun koirilta päästä, jos ne laskevat pään alas tai toiseen suuntaan sitten valuvat lavoille.

Näyttäähän se nyt melko asialliselta palveluskoiralta tuo panta kaulassa!


Meidän vähän kokeellisella tavalla rakennettu väärän puolen seuruu.
Se ihan oikea seuruu ei ole vielä tätä kummemmassa vaiheessa...


Kauhean kiva tuon kanssa on touhuta, vaikka saakin olla sormien kanssa varovainen. Tämä ahne possu kun syö sormet namien mukana... Kauheasti siinä on vauhtia ja tekemisen meininkiä. Varga on huomattavasti räväkämpi koira, kuin Tosca. Siitä syystä olenkin välillä enemmän tai vähemmän hukassa sen kanssa. Se on myös nopea, ja mä en. Mutta jos nyt en sitä pilaa, niin hyvä siitä tulee.Otettiin myös ihan kuvia varten uudet vetovaljaat mukaan, että saatiin parit kuvat otettua. Ihan aavistuksen se saa vielä kerätä massaa, että nuo on sille oikeasti hyvän kokoiset. Mulla on kyllä Toscalle hankitut vetovaljaat, jotka menevät Vargalle nyt vielä juuri ja juuri. Sitten kun ne jäävät pieneksi, niin nämä ovat kaula-aukosta jo hyvät.

Kyseiset valjaat ovat siis Zero DC fasterit, koossa S.
Kyllä meinaan vetää! Voimaa löytyy!

Alla vielä kuva niistä saman merkin Short -valjaista, joita Varga käyttää perusvaljaina ja autossa, nyt kun meillä toistaiseksi on käytössä miehen porrasperäinen auto, eikä mun omaa farkkua, ja koirat joutuvat matkustamaan takapenkillä turvavöissä. Toscalta löytyy samanlaiset mustana oransseilla reunakanttauksilla, Ringalle pitäisi vielä omat keltaiset hankkia jossain vaiheessa.


Toivottavasti tykkäsitte myös näistä touhukkaammista kuvista! Kolmannessa ja viimeisessä kuvapostauksessa on luvassa sitten vielä vähän leikkikuvia. Ja sitten täytyy varmaan mennä ottamaan lisää kuvia, että on jotain mitä postailla tänne blogiin.

2 kommenttia:

  1. Mistä löysit tän ketjupannan? 🤔 Pitäisi tulevaa ajatellen metsästää tämmöinen alle 50cm 🙈 ihania kuvia ja hyvä fiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli yhden liikkeen loppuunmyynnistä, eli kyseistä liikettä ei enää ole, joten en valitettavasti osaa auttaa.

      Poista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen :)